Sport

Simona Halep i-a cucerit pe italieni: „Este fenomenală, se descurcă excepțional!”

Publicat: 25 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep i-a cucerit pe italieni Este fenomenală se descurcă excepțional

Simona Halep (28 de ani – locul 2 WTA) a făcut spectacol pe rețelele de socializare, unde a postat un filmuleț în care jongla cu un sul de hârtie igienică. Presa din Italia a remarcat faptul că sportiva noastră se descurcă foarte bine și a lăudat-o în unul dintre articole.

„Simona Halep este fenomenală și se descurcă excepțional și cu picioarele, așa cum putem observa după această nouă provocare”, au notat italienii de la Tennis Italiano.

„Jucătoarea din România a uimit pe toată lumea cu un sul de hârtie igienică. Ea a cucerit Internetul cu noua provocare lansată pe rețelele de socializare. Simona a impresionat pe toată lumea cu dublele reușite, arătându-și încă o dată coordonarea uimitoare”, a mai adăugat sursa citată.

Care este recordul Simonei?

Abilitatea de a jongla a Simonei Halep a lăsat cu gura căscată foarte mulți oameni din fotbal. Așa se face că sportiva din Constanța a ajuns să acorde, acum un an, un interviu pentru cei de la site-ul FIFA!

„Iubesc fotbalul. Tatăl meu nu a făcut performanță, dar a iubit fotbalul. Toată lumea îmi povestește despre cât de talentat era. Am jucat mult când eram copil, pe străzi, alături de fratele meu și de verii mei. Cred că sunt norocoasă că abilitatea mea de a jongla a venit natural. Îmi place să practic mai multe sporturi. Cred că am puțin talent și coordonare pentru fiecare. Nu am făcut nimic special pentru a învăța, doar am jucat mult. Recordul meu la jonglat este în jur de 89. Aud tot timpul lucruri despre fotbal, de la tatăl și de la fratele meu, care urmăresc atent fenomenul. Câteodată, reușesc să mă uit și eu la meciuri. Admir fiecare sportiv și susțin sută la sută echipa noastră națională. Sunt o româncă mândră. Gheorghe Hagi a fost eroul meu. Am fost încântată când l-am întâlnit. Eram foarte mică, știu că Steaua avea meci în Liga Campionilor. A fost foarte drăguț cu mine, mi-a dat niște sfaturi”, a declarat Simona Halep, în 2019.

Adauga un comentariu