Sport

Simona Halep, în luptă cu Bianca Andreescu pentru titlul de „Jucătoarea anului 2019”. WTA a anunțat nominalizările

Publicat: 22 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep în luptă cu Bianca Andreescu pentru titlul de Jucătoarea anului 2019. WTA a anunțat nominalizările

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) se luptă cu Bianca Andreescu pentru titlul de cea mai bună jucătoare a anului 2019, find lăudată și de jurnaliștii de la Tennis Magazine. Alături de cele două jucătoare, cei de la WTA le-au mai nominalizat pe Ashleigh Barty, Naomi Osaka și Karolina Pliskova. Între timp, Simona e în vacanță și-și face deja planurile pentru nunta de la anul.
Ashleigh Barty (23 de ani), actualul lider din tenisul mondial, pare a avea cele mai mari șanse la mult râvnitul trofeu. Și are și de ce, pentru că a câștigat în acest an, 2019, Grand Slam-ul de la Roland Garros, precum și recent Turneul Campioanelor, de la Shenzhen.

Când vor fi anunțate rezultatele?

Halep, care a câștigat acest trofeu în 2018, are și ea șansele ei, mai ales că Andreescu este nominalizată și la titlul de revelația anului. Sportiva din Canada, de origine română, a fost nominalizată alături de Karolina Muchova, Elena Rybakina, Iga Swiatek, Dayana Yastremska și Coco Gauff.
Rezultatele vor fi anunțate în curând, mai exact în decembrie 2019, atunci când jurnaliștii din întreaga lume își vor vota favoritele.
Simona Halep (28 de ani) a terminat anul 2019 pe locul 4 WTA și se află din 2014 doar între cele mai bune jucătoare de tenis ale lumii. Iată de ce, nu întâmplător, cea mai prestigioasă revistă de specialitate de pe mapamond, Tennis Magazine, i-a dedicat un articol special.

Românca a devenit o forță

Concret, potrivit jurnaliștilor americani, în perioada 2010-2019, Simo a fost inclusă în topul celor mai bune sportive din circuit. De fapt, campioana noastră se află pe locul secund, fiind devansată doar de către legendara Serena Williams.

„Numărul 1 mondial, la finalul anilor 2017 și 2018, românca a devenit o forță constantă după ce a câștigat șase turnee WTA în 2013. Chiar dacă a fost învinsă în primele trei finale de Grand Slam jucate, Halep a continuat să lupte pentru victoriile de la Roland Garros și Wimbledon. Acest lucru a certificat jocul ei și i-a dat forța mentală ca să lupte împotriva jucătoarelor care lovesc cu fortă și în momentele importante”, au punctat jurnaliștii de la Tennis Magazine

Adauga un comentariu