Sport

Simona Halep, inclusă de Forbes în topul celor mai influenți oameni sub 30 de ani din Europa

Publicat: 12 iul. 2020
ALT=
Simona Halep a câștigat primul meci oficial după pandemie

Simona Halep a fost inclusă pe lista Forbes a celor mai influenți oameni sub 30 de ani din Europa. Revista americană a scris că românca a ajuns una dintre cele mai cunoscute personalități din tenis, dar, în același timp, a remarcat și interesul sportivei pentru afaceri imobiliare, amintind de investițiile sale în hoteluri.

În topul Forbes, care cuprinde 300 de personalități din 32 de țări, se regăsește și Greta Thunberg, tânăra activistă de 17 ani din Suedia a cărei campanie ecologistă s-a răspândit pe tot globul.

Simona Halep, inclusă de Forbes în top: O fată de 11 ani, alături de tenismena noastră

Cea mai tânără persoană din clasament are doar 11 ani – este vorba despre Sky Brown, care a luat medalia de bronz la campionatul mondial de skateboard de anul trecut și are 500 de mii de urmăritori pe Instagram.

Din cei 300 de tineri „vizionari” selectați de Forbes, 64 la sută sunt fondatori sau cofondatori ai unor companii, cele mai multe în domeniul tehnologiei.

În medie, laureații lucrează 62 de ore pe săptămână, adică aproape 9 ore în fiecare zi, de luni până duminică. Londra, Paris, Stockholm și Berlin sunt orașele care au cei mai mulți dintre tinerii din topul Forbes. Iar Elon Musk este cel mai dorit mentor pentru tinerii din top.

Va participa la turneul WTA de la Palermo

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial şi ultima câştigătoare a turneului de Mare Şlem de la Wimbleon, a confirmat sâmbătă că va participa la turneul WTA de la Palermo (Italia), primul din circuitul feminin care se va disputa după paza forţată provocată de pandemia de coronavirus, informează EFE.

Într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare, Halep şi-a confirmat prezenţa la competiţia din Sicilia, care se va juca pe zgură, între 3 şi 9 august.

„Salutare tuturor! Sunt foarte fericită să anunţ că mă voi întoarce la Palermo după zece ani. Sper să am o săptămână foarte bună acolo. Ne vedem în curând”, a spus jucătoarea română în mesajul său.

Halep nu a mai disputat niciun meci oficial după victoria obţinută în faţa jucătoarei kazahe Elena Rîbakina în finala turneului de la Dubai, în luna februarie. Ce va fi la US Open

US Open, sub semnul întrebării

Simona Halep s-a declarat îngrijorată cu privire la participarea la US Open, în cadrul celui de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului 2020. Roland Garros se va disputa după US Open, iar Wimbledon a fost deja anulat din cauza crizei sanitare. US Open se va disputa cu porțile deschise de pe data de 31 august.

Simona nu știe dacă va participa sau nu anul acesta la competiția în cauză, dar anunța că e gata să joace din nou și că e mai pregătită decât niciodată, mai ales după pauza meritată în contextul pandemiei de coronavirus.

„Nu am idee deocamdată, nimeni nu ştie ce se va întâmpla după această lună. O să aştept să văd ce se decide, să văd ce fac şi ceilalţi jucători.” Mai mult decât atât, Halep a anunțat că va participa la turneul WTA de la Palermo care este programat pentru data de 3 august. ”Am nevoie de câteva meciuri”, a menționat Halep.

Adauga un comentariu