Sport

Simona Halep își prezintă cele mai frumoase amintiri de la Wimbledon

Publicat: 12 iul. 2020
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a trecut în revistă cele mai importante momente de la Wimbledon, unde românca a câştigat anul trecut titlul, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams.

„Să joci la Wimbledon este mereu ceva special, iar faptul că l-am câştigat l-a făcut şi mai special. Nu voi uita niciodată acele două săptămâni, acele meciuri şi finala. A fost ceva uimitor, iar aceste poze arată că mă bucuram de momentele de anul trecut”, spune Simona Halep.

Simona Halep a comentat și fotografiile din album: „În aceste poze puteţi vedea în ochii mei că mă bucuram de moment. Faptul că am reuşit să câştig acea finală a însemnat foarte mult pentru mine. În prima poză sunt cu familia mea, care mă susţine de când am început să joc tenis. Să am susţinerea lor a însemnat foarte mult. În a doua poză este prietenul meu, Toni. A fost primul turneu la care mi-a fost alături. A fost ceva special şi cred că arătăm bine împreună. În a treia este echipa mea şi florile pe care le-am primit de la Wimbledon. Iubesc florile şi am cerut să mi se facă această poză”.

Halep a vorbit și despre „baia de gheaţă”.

„Baia de gheaţă. E ce iubesc mai mult pe lume…DELOC! Nu-mi plac băile de gheaţă, dar am impresia că la acest turneu am făcut în fiecare zi şi poate de aceea am reuşit să câştig”, a spus Halep.

Adauga un comentariu