Sport

Simona Halep, model pentru adversarele din circuit: „Jucătoarea perfectă?”

Publicat: 12 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep model pentru adversarele din circuit Jucătoarea perfectă

Alize Cornet, sportivă aflată pe locul 59 WTA, a dezvăluit cum arată, în viziunea sa, jucătoarea perfectă pentru tenisul modern. Cornet recunoaște că o jucătoare de tenis perfectă ar avea pregătirea fizică a Simonei Halep, serviciul Serenei Williams și lovitura de dreapta a liderului mondial, Ashleigh Barty.

Pregătirea fizică a Simonei Halep, evidențiată de Cornet

„Jucătoarea perfectă? Nu cred că aș folosi ceva din jocul meu, poate spiritul de luptă, pe care îl consider destul de bun. Apoi, aș lua pregătirea fizică și rezistența Simonei Halep. Aș lua serviciul Serenei Williams, asta cu siguranță, și forța pe care o pune în lovitură, este impresionant. Lovitura de dreapta ar fi a lui Ashleigh Barty, clar, este fantastică, îmi place foarte mult jocul ei, dar forehand-ul iese în evidență mereu. Lovitura de rever? Aici e foarte greu, sunt foarte multe jucătoare care au o lovitură de backhand foarte bună. Pentru voleu, aș alege-o pe Petra Martic”, a declarat Elize Cornet, conform Essentiallysports.

Alize Cornet, fost număr 11 WTA, câștigătoare a șase titluri la simplu, a evoluat, de-a lungul carierei, de patru ori împotriva Simonei Halep, reușind să se impună în trei dintre confruntări, ultima dată în 2015, la Madrid

Adauga un comentariu