National

Simona Halep nu a primit wild card pentru Roland Garros. Anunțul organizatorilor

Publicat: 14 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep nu a primit wild card pentru Roland Garros. Anunțul organizatorilor
Simona Halep nu a primit wild card pentru Roland Garros. Anunțul organizatorilor

Revenită pe teren după o pauză de mai bine de un an și jumătatate, Simona Halep spera să participe la turneul Roland Garros, dar organizatorii nu au inclus-o pe lista jucătoarelor care primesc wild card.

Deși șansele de a primi wild card erau minime, Simona Halep a sperat până în ultima clipă că va putea participa la Grand Slamul din capitala Franței.

Organizatorii Roland Garros au anunțat beneficiarii de wild card – Simona Halep nu se află pe listă

Organizatorii Roland Garros au anunțat însă lista beneficiarilor de wild card, iar fosta lideră mondială nu se află printre ei.

La categoria WTA au primit invitații pe tabloul principal Alize Cornet, Fiona Ferro, Elsa Jacquemot, Kristina Mladenovic, Chloe Paquet, Jessika Ponchet, Ajla Tomljanovic, Sachia Vickery.

Aflată în present pe locul 1149 mondial, Halep a cucerit marele trofeu la Rolland Garros în 2018 și a mai disputat două finale, în 2014 și 2017.

Între timp, Simona Halep se află la Paris, unde va debuta miercuri pe zgură

Între timp, Simona Halep se află la Paris, unde va debuta miercuri pe zgură, în primul tur al Trofeului Clarins, competiție WTA 125.
Singurul turneu important (după participarea de la Miami) care i-a oferit Simonei un wild card a fost cel de la Madrid (competiție de categorie WTA 1000, la fel ca și la Roma). Halep nu a participat însă la Caja Magica din cauza problemelor de sănătate.

Grand Slamul de la Roland Garros va avea loc în perioada 26 mai – 9 iunie. Calificările vor debuta cu o săptămână mai devreme.

Campionii en-titre de la Paris sunt Iga Swiatek și Novak Djokovic.

 

Adauga un comentariu