Sport

Simona Halep nu exclude posibilitatea de a câștiga Kremlin Cup după ce a învins-o pe Anastasia Potapova

Publicat: 19 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep nu exclude posibilitatea de a câștiga Kremlin Cup după ce a învins-o pe Anastasia Potapova
Simona Halep

Simona Halep nu exclude să câştige Kremlin Cup, dar admite că acest lucru este dificil ţinând cont de puţinele meciuri avute în acest an din cauza accidentărilor.

„A fost un meci greu, e întotdeauna dificil să joci împotriva ei, am jucat şi în Australia şi scorul a fost strâns, astfel că ştiam că o să fie o bătălie dură. Deşi am câştigat setul I mai uşor, ştiam că este foarte puternică şi poate lovi mingea puternic şi că nu este uşor să returnezi. Dar am rămas încrezătoare până la final şi serviciul m-a ajutat foarte mult azi. (n.r. – dacă poate câştiga din nou titlul la Moscova). Este greu să mă gândesc la titlu, am fost accidentată anul acesta şi nu am jucat prea mult, dat totul este posibil, astfel că voi lupta pentru fiecare meci pe care îl voi disputa şi sper că voi putea juca mai multe partide, pentru că îmi place să stau la Moscova, îmi place să joc aici şi am amintiri plăcute din 2013”, a declarat Halep, la interviul acordat după meciul cu Potapova.

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 8, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 500 Kremin Cup, după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe rusoaica Anastasia Potapova, locul 68 WTA.

Simona Halep va evolua în turul următor tot cu o rusoaică, Veronika Kudermetova, locul 32 WTA, sau Oksana Selehmeteva, locul 238 WTA, venită din calificări.

Accederea în manşa a doua este recompensată la Kremlin Cup, turneu pe care Halep l-a câştigat în 2013, cu un premiu de 8.200 de dolari şi cu 55 de puncte WTA.

Simona Halep, despre vaccinarea cu a treia doză: „Îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale”

Simona Halep a declarat că va face şi a treia doză de vaccin după ce va termina turneele la care mai participă în acest an, cele de la Moscova şi Cluj-Napoca, ambele programate în acestă lună. Ea le recomandă tururor românilor să se vaccienze, pentru că vaccinul protejează împotriva bolii Covid-19.

„A fost un drum lung, am avut o escală de vreo şapte ore, nu a fost uşor, dar bine că sunt acasă. Este greu după accidentare, nu pot să spun că sunt mulţumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri. Ştiam că va fi greu, ştiam că o să fie un sfârşit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă şi abia aştept să mă întorc pe teren la antrenamente. E greu să joci Indian Wells în octombrie, s-a schimbat totul, dar cine joacă bine, e meritul lor. (n.r. – despre un meci cu Emma Răducanu) S-a amânat, poate la Cluj.

Doar ne salutăm şi am felicitat-o din nou pentru ceea ce a făcut, pentru că este extraordinar. (n.r. – despre echipa de dublu cu Gabriela Ruse) A fost frumos, chiar ne-am simţit bine şi sper să mai jucăm împreună, să mai jucăm nişte meciuri. (n.r. – despre colaborarea cu Adrian Marcu) Foarte bine, chiar mi-a plăcut foarte mult la acest turneu, este o atmosferă plăcută, un om deosebit şi mă simt bine cu el. (n.r. – de ce a revenit în ţară, în loc să plece la Moscova) Pentru că acolo e greu cu antrenamentele, sunt două săli şi nu este comod, mai ales cu restricîiile de acum. Am preferat să vin acasă două zile şi să plec peste două zile.

Am avut destul timp liber anul acesta, mă bucur că sunt aptă să joc şi voi juca Moscova şi Cluj. (n.r. – dacă este îngrijorată de creşterea cazurilor de covid-19) Foarte mult, foarte mult şi îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale, este foarte trist, sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare şi să se vaccienze, pentru că, cu siguranţă, aşa cum tot spun medicii, ne protejează. (n.r. – dacă se vaccinează cu doza a treia) Sigur că da, o voi face imediat ce voi termina turneele”, a declarat Halep, la sosirea în ţară după turneul de la Indian Wells.

În urmă cu an, jucătoarea română a contractat coronavirsul, apoi în primăvara trecută s-a vaccinat cu serul Pfizer.

Adauga un comentariu