Magazin

Simona Halep, planuri de nunta? Unde ar putea sa isi uneasca destinele

Publicat: 24 iul. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep planuri de nunta Unde ar putea sa isi uneasca destinele
1

Aflata intr-o scurta vacanta, dupa triumful de la Wimbledon, Simona Halep, 27 de ani, se relaxeaza pe insula greceasca Santorini, alaturi de iubitul ei, Toni Iuruc, 40 de ani.  Gandurile de a-si oficializa relatia in fata ofiterului de Stare Civila ii dau tarcoale sportivei clasate pe locul 4 in topul jucatoarelor profesioniste de tenis.  ”Nunta as vrea sa fie in Romania. Nu stiu daca aici, la mare, in Constanta, sau in alta parte”, a dezvaluit Simona Halep, care traieste o poveste de dragoste alaturi de Toni Iuruc, un milionar machedon.

Imagini INCENDIARE alaturi de iubitul ei. Simona Halep departe de ochii curiosilor

Despre ”nunta de vis”, Simo a marturisit:
„N-as vrea sa visez ceva si sa nu-mi iasa, dar as vrea sa am alaturi cat mai multi oameni, familia si prietenii”. 

Simona Halep a anuntat anul trecut ca mai practica tenisul inca maximum 4 ani de aici inainte si ca oricum ”nu mai ma vad jucand la 35 de ani”.  Asta inseamna ca la maximum 31 de ani, sportiva din Constanta va renunta la cariera pentru a se dedica ”trup si suflet” familiei. 

„Dupa ce ma voi retrage din tenis, imi doresc foarte mult o familie si sa ma dedic total copiilor mei. Sper sa am copii. Ma voi ocupa de ei sa faca un sport, daca vor. Daca nu, o sa-i sustin in totalitatea in tot ceea ce vor ei sa faca. Viata mea o sa fie implinita dupa tenis”, a marturisit Simona in prima conferinta de presa digitala din Romania. 
 

Adauga un comentariu