Sport

Simona Halep, preferata Angelei Merkel: „Fetița aceea talentată din România”

Publicat: 05 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep preferata Angelei Merkel Fetița aceea talentată din România
Cancelarul Germaniei, Angela Merkel

George Cosac, fostul președinte al Federației Române de Tenis, a povestit într-un interviu cum se interesa cancelarul Germaniei, Angela Merkel, de evoluția Simonei Halep în turneele de tenis.

”La un moment dat, când Simona Halep nu câștigase un Grand Slam, cred că făcuse o finală sau ceva de genul acesta, am mers cu ea la ministrul de externe de la acea vreme pentru a obține un pașaport așa cum au toți marii campioni, pentru a circula mai ușor”, a povestit George Cosac pentru GSP.ro.

Fostul oficial al FRT a mai spus și ce l-a întrebat Merkel referitor la Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA).

”Atunci, respectivul ministru i-a spus: ‘Simona, probabil că toată lumea te-a felicitat, probabil că toți ți-au zis că joci bine, ce echipament, ce rachete, tot felul de nebunii!

Eu îți spun un singur lucru: de câte ori merg pe holurile Parlamentului European și mă întâlnesc cu doamna Angela Merkel, mă oprește și mă întreabă de fetița aceea talentată din România care obține performanțe importante’.

Era favorita cancelarului Germaniei!”, a mai spus Cosac.

Simona Halep, numărul trei mondial, a anunţat, joi, pe Twitter, că nu va mai participa la turneul WTA de la Dubai, care va avea loc săptămâna viitoare. Tenismena anunțase inițial că va juca.

”Din nefericire nu mă simt bine la sută la sută la spate şi am luat decizia dificilă să mă retrag de la @DDFTennis.

Am amintiri foarte frumoase de la câştigarea titlului WTA cu numărul 20 la Dubai, anul trecut, aşa că sunt dezamăgită că nu voi putea să îmi apăr titlul”, a precizat Halep.

”Aştept cu nerăbdare să revin anul viitor”, a mai scris Halep.

Adauga un comentariu