Actualitate

Simona Halep s-a întors pe terenul de tenis, la Miami Open. Sportiva câștigă cu 6-1 primul set

Publicat: 19 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep s-a întors pe terenul de tenis la Miami Open. Sportiva câștigă cu 6-1 primul set
Simona Halep s-a întors pe terenul de tenis, la Miami Open. Sportiva câștigă cu 6-1 primul set

Simona Halep s-a întors în această seară pe terenul de tenis, la Miami Open. Aceasta joacă împotriva Paulei Badosa. Simona a câștigat cu 6-1 primul set.

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis în această seară într-un meci de turul 1 la Miami Open împotriva Paulei Badosa. Meciul a început la ora 22.00, ora României. Temperatura din Miami este de 25 de grade Celsius.

Simona Halep a câștigat primul ei set, cu 6-1, în prima partidă

Simona Halep a câștigat primul ei set, cu 6-1, în prima partidă disputată la revenirea în circuit, după ce a câștigat apelul la suspendarea pentru dopaj. Meciul de marți seara a fost dominat de româncă, singurul game foarte disputat fiind cel cu numărul 6, care a durat mai bine de 10 minute.

Halep a pierdut un singur game, primul pe serviciul spaniolei, după care a cîștigat 5 game-uri la rând. În game-ul 6, Badosa a avut cinci mingi de break, dar Halep a făcut față și și-a adjudecta în final game-ul, după mai bine de 10 minute.

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, a primit un wild card din partea organizatorilor competiției din SUA, aceasta fiind prima sa apariție oficială după o suspendare de 9 luni din cauza dopajului.

Halep s-a întâlnit de două ori cu Paula Badosa

În ciuda pauzei îndelungate, Halep, care își reia cariera fără niciun punct în clasamentul WTA, se arată pregătită pentru confruntare. De-a lungul carierei sale, Halep s-a întâlnit de două ori cu Paula Badosa (26 de ani, locul 73 WTA), obținând victoria în ambele meciuri.

Primul meci s-a desfășurat în 2022, în turul al doilea la Madrid, unde Halep s-a impus cu 6-3, 6-1. A doua confruntare a avut loc la Wimbledon, în optimi, unde Simona Halep a câștigat cu 6-1, 6-2.

În cazul în care va trece de Badosa, Halep se va confrunta în turul secund cu Aryna Sabalenka, ocupanta locului 2 în clasamentul mondial, care are liber în prima rundă.

Adauga un comentariu