Sport

Simona Halep „se luptă” cu Novak Djokovic pentru un premiu inedit! Și Stefanos Tsitsipas este candidat

Publicat: 28 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep se luptă cu Novak Djokovic pentru un premiu inedit Și Stefanos Tsitsipas este candidat

Simona Halep a fost nominalizată la titlul de cel mai bun sportiv din Balcani în anul 2019, în ancheta realizată de agenția bulgară de știri BTA. Numărul 4 mondial și campioană la Wimbledon, Simona conduce lotul României în ancheta „Top 10 sportivi din Balcani în 2019”.

Luptătoarea Alina Vuc (vicecampioană mondială la cat. 50 kg), scrimera Bianca Pascu (medaliată cu bronz la sabie la Mondiale), halterofila Loredana Toma (bronz la Mondiale și campioană europeană la cat. 64 kg), pugilista Lăcrămioara Perijoc (campioană europeană la cat. 54 kg), halterofila Elena Andrieș (campioană europeană la cat. 49 kg), luptătorii Florin Tița (vicecampion european la cat. 55 kg, greco-romane), Kriszta Incze (vicecampioană europeană la cat. 65 kg), trăgătoarea Laura Coman (campioană euroopeană la pușcă aer comprimat 10 m), tenismanul Horia Tecău (două titluri ATP la dublu) și handbalista Crina Pintea (câștigătoarea Ligii Campionilor cu Gyori Audi ETO KC, cel mai bun pivot al competiției) sunt ceilalți sportivi români nominalizați la cea de-a 47-a ediție a anchetei.

Simo are adversari redutabili

În afară de Horia Tecău, cel care îi va fi partener la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Simona mai are rivali redutabili din tenis – este vorba de sârbul Novak Djokovic, învingător și el la Wimbledon, dar și la Australian Open, și grecul Stefanos Tsitsipas, cel care a câștigat recent Turneul Campionilor de la Londra. Un alt sportiv elen, baschetbalistul Giannis Antetokounmpo, se numără și el printre favoriți.
În 2018, laureatul anchetei a fost căpitanul echipei de fotbal a Croației, Luka Modric, după ce a jucat finala Cupei Mondiale și a cucerit Liga Campionilor cu Real Madrid. Simona Halep s-a clasat a treia, după ce în 2017 a fost a doua

Adauga un comentariu