Cancan

Simona Hapciuc are probleme de sănătate. Sângerări nazale și dureri de cap după întoarcerea de la Survivor

Publicat: 04 mart. 2021
Simona Hapciuc probleme de sănătate
Simona Hapciuc, dar și fiul său Dimitrie, se confruntă cu unele probleme de sănătate

Simona Hapciuc de la Survivor România se confruntă cu probleme de sănătate, după ce a luptat ca o leoiacă pentru puiul ei. Cu toate acestea, ea a fost eliminată din competiție și a revenit în țară. Totuși, necazurile „faimoasei” concurente nu s-au terminat aici, ele răsfrângându-se și asupra fiului ei.

Simona Hapciuc a fost extrem de dezamăgită de eliminarea de la Survivor România. Mai mult, ea chiar i-a acuzat pe unii dintre foștii colegi că au votat-o doar ca să urmeze o strategie. În jungla din Republica Dominicană, Simona Hapciuc a îndurat multe dureri, mai ales după ce s-a accidentat la picior. Însă, din păcate pentru ea, problemele de sănătate nu s-au oprit după ce s-a întors în România.

Simona Hapciuc, probleme de sănătate

Fosta cuncurentă din echipa Faimoșilor a ținut să le transmită un mesaj important urmăritorilor ei din mediul online. Fanii erau nerăbdători să afle informații noi, prin intermediul postărilor Simonei Hapciuc, dar motivul pentru care ea nu este suficient de activă sunt momentele grele prin care trece din cauza unor dureri de cap și a unor sângerări nazale.

Și de parcă nu era de ajuns că Simona se simte rău, acum și micuțul Dimitrie are probleme din cauza unor simptome de răceală.

„Hello, dragilor! Eu și Dimitrie vrem să vă mulțumim mult pentru toate mesajele pline de iubire și de încurajare pe care ni le-ați trimis, de la apariția venirii mele în București. Din păcate, niciunul dintre noi nu se simte foarte bine, Dimitrie dă semne de o răceală, iar eu am sângerări nazale și dureri foarte mari de cap. Așa că încercăm să avem cât mai mult grijă de noi, motiv pentru care nu sunt nici foarte prezentă pe rețelele de socializare. Promit că în câteva zile revin în forță. Mulțumesc”, a cris Simona Hapciuc pe contul său de Instagram.

A fost părăsită când a rămas însărcinată

Din păcate pentru ea, Simona Hapciuc a rămas singură, la scurt timp după ce a aflat că va deveni mamă. Partenerul ei de viață de la acel moment s-a lăsat influențat de mama lui și i-a cerut iubitei sale să facă avort. Simona a ales copilul și l-a adus pe lume pe micuțul Dimitrie, care reprezintă totul pentru ea.

„Dimitrie are 3 ani. Tatăl lui Dimitrie a hotărât să dispară când a aflat de sarcină. Am rămas o mamă singură din toate punctele de vedere. Nu mai am părinţi, iar fraţii mei sunt în străinătate. Am dus-o dintr-o luptă în alta. M-am luptat cu depresia după naştere, fac terapie şi acum, pentru că încă mă lupt cu demonii.

Dar am o legătură specială cu copilul meu, Dimitrie merge cu mine la sală, în oraş, la filmări, peste tot. Îmi va fi foarte greu fără el, nu ştiu cum voi reuşi să dorm, pentru că doarme în fiecare seară cu capul pe pieptul meu. Singura mea slăbiciune e Dimitrie şi îmi va fi dificil să fiu departe de el. De când s-a născut am fost despărţiţi doar câteva zile”, a mai declarat Simona Hapciuc, în ciuda faptului că are probleme de sănătate.

Adauga un comentariu