Eveniment-Social

Simpozionul Ştiinţific Studenţesc la Universitatea de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simpozionul Ştiinţific Studenţesc la Universitatea de Ştiinţele Vieții Ion Ionescu de la Brad din Iaşi
Universitatea de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi

O zi extrem de densă, astăzi la Universitatea de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi, datorită Simpozionului Științific Studențesc cu participare internațională, ediția 2024.

Simpozionul Ştiinţific Studenţesc este o manifestare de tradiţie în cadrul Universităţii de Ştiinţele Vieţii “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi (IULS), desfăşurându-se, de obicei, în primăvara fiecărui an.
Scopul Simpozionului este de a crea cadrul pentru prezentarea şi dezbaterea lucrărilor ce conţin rezultate ştiinţifice şi tehnice obţinute de către studenţii participanţi pe parcursul pregătirii profesionale, precum şi de a facilita colaborarea ştiinţifică între participanţi.

În acest an simpozionul se va desfăşura on site, în perioada 17-18 aprilie 2024.

„Suntem onorați și transmitem felicitări tuturor participanților, începând cu studenții care au depășit emoțiile inerente, poate, ale primei lucrări realizate, arătând că au o viață organizată și știu să fie determinați, orientați către dezvoltarea spirituală, mai mult decât alte preocupări ale momentului. Ne bucurăm că în sală se află atât studenți români, cât și străini. Felicităm și pe studenții care vin din alte țări, la această manifestare! (…) De la o etapă la alta, studenții sunt mai numeroși, față de anul trecut numărul participanților este dublu. Acest lucru înseamnă că există o preocupare atât a studenților cât și a cadrelor didactice care vor să promoveze, în acest fel Universitatea”, a transmis în discursul de deschidere al evenimentului, prof. univ. dr. Liviu Miron, Prorector cu cercetarea ştiinţifică şi relaţiile internaţionale.

Adauga un comentariu