Local

Sindicatul ARTIS, de la Opera Națională Română Iași, anunță că managerul Beatrice Rancea râmâne suspendat

Publicat: 21 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sindicatul ARTIS de la Opera Națională Română Iași anunță că managerul Beatrice Rancea râmâne suspendat
Beatrice Rancea

Miercuri, 21 iulie 2021, Sindicatul ARTIS, de la Opera Națională Română Iași, anunță că managerul Beatrice Rancea rămâne suspendat.

„Managerul Beatrice Rancea rămâne suspendat!

„…în sensul de a nu desfăşura activitatea de manager sau orice altă activitate similară, căreia îi corespund atribuţii de decizie, administrare şi control.””, au scris reprezentanții Sindicatului ARTIS pe o rețea de socializare.

Judecătorii ieșeni au admis plângerea formulată de Beatrice Rancea! Aceasta poate discuta cu angajații Operei Naționale Române

Judecătorii ieșeni au admis plângerea la control judiciar formulată de Beatrice Rancea, managerul Operei Naționale Române din Iași.

„Instanța admite plângerea formulată de inculpata Beatrice Rancea împotriva ordonanței procurorului emisă pe data de 13 iulie 2021 în dosarul penal nr. 92D/P/2020. Înlătură una dintre obligațiile impuse inculpatei Beatrice Rancea și modifică o altă obligație care intră în conținutul măsurii preventive a controlului judiciar, menționate la literele c) [i d) din ordonanța procurorului. În acest sens, înlătură obligația de a nu lua legătura și a nu discuta – direct sau prin interpuși -, precum și de a nu se apropia de angajații Operei Naționale Române Iași și Operei Naționale București. Modifică obligația de a nu exercita profesia și a nu desfășura activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta, stabilită la litera d) din dispozitivul ordonanței procurorului, în sensul de a nu desfășura activitatea de manager sau orice altă activitate similară, căreia îi corespund atribuții de decizie, administrare și control.

Menține toate celelalte obligații impuse inculpatei în conținutul măsurii preventive a controlului judiciar, prin ordonanța procurorului emisă pe data de 13 iulie 2021. O copie de pe dispozitivul încheierii, cu mențiunea că încheierea este definitivă, se va comunica de îndată inculpatei, Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, Postului de Poliție al comunei Joița, județul Giurgiu, Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, Poliției de Frontieră Române, Serviciului Resurse Umane din cadrul Operei Române Iași și a Operei Naționale București. Definitivă”, au precizat magistrații din cadrul Tribunalului Iași.

Adauga un comentariu