Local

Sinucidere in Iași. Un bărbat care urma să fie evacuat din apartament a murit după ce s-a aruncat de la etaj EXCLUSIV/ UPDATE – FOTO

Publicat: 25 nov. 2020
Un Bărbat s-a aruncat de la etajul unui bloc din Iași
Un Bărbat s-a aruncat de la etajul unui bloc din Iași

Un ieşean a căzut de la etajul unui bloc din zona Carrefour Felicia din Iaşi. Incidentul a avut loc cu puţin timp în urmă. Bărbatul avea 48 de ani. Trecătorii au fost cei care au sesizat, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, autorităţile.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei dar şi un echipaj de prim ajutor. În pofida eforturilor medicilor de a salva viaţa bărbatului acesta a decedat. Criminaliştii au fost chemaţi la faţa locului pentru a demara o anchetă.

UPDATE: „B.C., un bărbat de 50 ani din zona Bularga. S-a aruncat de la etajul 4. La solicitare s-a deplasat un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

UPDATE 09.14: Surse din anchetă au explicat că bărbatul are 50 de ani și era domiciliat într-un bloc de pe strada Bucium și s-a aruncat de la etajul 4 al unui imobil. Se pare că bărbatul a recurs la acest gest după ce, în urma unui divorț a apărut un ordin judecătoresc de evacuare a locuinței.

UPDATE: Conform unor surse BZI.RO, bărbatul s-ar fi sinucis. Acesta a decis să își pună capăt zilelor sărind de la etajul unui bloc. Nu se cunosc motivele care l-au făcut să recurgă la acest gest și nici dacă a lăsat un bilet de adio.

Vom reveni cu detalii!

 

Comentarii
 • Coane, toate cazurile e la fel.
  1. Patron
  2. Incornorat
  3. Indatorat
  4. Vanator / pescar / barcagiu
  5. Ciampion
  6. Gastronom
  7. Scriitor / recitator
  Care vreti niste saci de gunoi ?

 • regele cupoanelor!evaziune fiscala maxima,masinile stau in garaj si km se dau inainte pentru a fi valabile foile de parcurs false !toti samsonii merg pe aceeasi reteta!

 • multi patroni fac asta cu cupoanele nu fac transport…bronson,irina trans,toti fratii samson,nepotii de pe iasi focsani….firme de carton bazate doar pe furatul de la stat:decontari ilegale de cupoane!

 • Băi, v-ați dilit ? Articolul ăsta e cu un sinucis, eu știu ce vorbesc, că am rămas singur șicu Gurmăndel de la așa ceva.
  Iar voi comentați despre cupoane ?????

 • Bzi analfabet! Bzi loveste din nou! Avea 48 ani..si mai jos in articol implinise 50…a stat omul inainte de a se arunca..2 ani pe bloc? Mergi la scoala Bzi…posarca de cotidian de investigatii..ce investigati? Sunteti comisari? Detectivi?

 • sunteti simpatici si postacii cu cupoanele dar si cei de la bzi mai radem … dar …vad ca ne ducem cu capu incet incet, e explicabil pentru toti

Adauga un comentariu