National

Sinucigaş salvat cu greu din Canalul Dunăre-Marea Neagră. Bărbatul refuza să fie scos din apă – VIDEO

Publicat: 11 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sinucigaş salvat cu greu din Canalul Dunăre-Marea Neagră. Bărbatul refuza să fie scos din apă - VIDEO
Un bărbat a fost salvat după ce a vrut să se sinucidă arucându-se în Canalul Dunăre-Marea Neagră

Un bărbat a fost salvat de pompieri deşi nu-şi dorea acest lucru. Bărbatul în vârstă de 37 ani s-a aruncat duminică, 11 iulie, în Canalul Dunăre-Marea Neagră, la Murfatlar. Pentru a-l salva au fost trimişi 4 pompieri de la Detaşamentul Medgidia cu o barcă pneumatică, 4 scafandri (dintre care 2 sunt detaşaţi pe litoral), 3 poliţişti şi 2 angajaţi de la Căpitănia Portului. Bărbatul a fost scos din apă cu greutate, din cauza condiţiilor de pe teren şi din cauza atitudinii bărbatului.

Malurile canalului sunt înalte, de 2,5-3 metri, astfel că operaţiunea de salvare s-a dovedit a fi „foarte dificilă, bărbatul fiind necooperant“ – au precizat pompierii.

A plonjat cu mașina în Ciric

Altfel, sâmbătă, 26 iunie 2021, în jurul orei 13:00, a fost anunțat un accident în zona lacului Ciric, din municipiul Iași. Autoritățile ieșene au fost anunțate că o șoferiță a plonjat cu mașina în apa lacului Ciric. Potrivit primelor informații, tânăra, care conducea un autoturism marca Volkswagen, ar fi vrut să se sinucidă. În urma testării, polițiștii au descoperit că aceasta avea o alcoolemie de 1,09 miligrame la litru în aerul expirat. Accidentul a avut, totuși, un final fericit. Un polițist local care se afla prin zonă a salvat-o pe tânără în ultima clipă, aruncându-se după ea în apă.

Acesta a înotat până la mijlocul lacului, unde se afla tânăra. Agentul care a luat atitudine când a văzut că situația era pe cale să devină tragică se numește Cristian Neculau. Acesta activează de 16 ani în cadrul Serviciului pentru Siguranța Circulației, de la Poliția Locală Iași.

Adauga un comentariu