Magazin

Sisteme de incalzire ideale pentru zile friguroase. Alege-l pe cel potrivit

Publicat: 31 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sisteme de incalzire ideale pentru zile friguroase. Alege-l pe cel potrivit

In zilele friguroase de iarna, tot ce ne dorim este sa ajungem acasa, intr-un spatiu calduros si relaxant. De aceea, in prezent, exista foarte multe tipuri sisteme de incalzire a unei locuinte, create pentru a ne oferi confortul unei temperaturi optime cu unele costuri lunare avantajoase. Una din solutiile cele mai apreciate pentru incalzirea unei locuinte este instalarea de seminee.

Lipsa de timp si viteza cu care se desfasoara vietile noastre a creat nevoia de confort si rapiditate in utilizarea aparatelor din caselor noastre, motiv pentru care a fost creat tipul de semineu electric care permite incalzirea oricarei camere din casa ta, printr-o simpla apasare de buton.

Tipuri de seminee

Sistemele de incalzire au o capacitate extraordinara de adaptare la nevoile omului modern. Acestea se pot clasifica dupa sursa de energie pe care o utilizeaza. Astfel regasim:

  • Energie electrica: aceasta categorie de sisteme de incalzire este apreciata datorita usurintei in utilizare. Aici se incadreaza semineele electrice.Ofera confortul necesar datorita dotarii cu o telecomanda care permite setarea temperaturii sau a intensitatii culorilor flacarilor, fiind atat de similar cu semineul pe lemne, incat e posibil sa uiti ca flacarile nu sunt autentice. Poate fi instalat oriunde in casa, sau chiar mutat in diferite camere, fiind un model independent. Pe langa usurinta in utilizare, impresioneaza prin capacitatea de a se adapta oricarui stil decorativ, tu avand posibilitatea sa il personalizezi in stil clasic, modern sau chiar industrial. Specialistii te pot ajuta in ceea ce priveste materializarea exigentelor tale estetice;
  • Lemne: sistemele de incalzire pe lemne sunt iubite si in ziua de astazi. Flacarile, sunetul de lemne trosnind, mirosul subtil de lemn ars, sunt elementele la care unele persoane nu vor sa renunte in schimbul unui confort de scurta durata. Intretinerea unui astfel de semineu necesita interventia unui specialist si trebuie efectuata o data pe an. Necesitatea unui cos de fum permite instalarea acestui semineu doar unui locuitor la casa;
  • Gaz: semineele care functioneaza pe gaz se aseamana cu o centrala termica, deoarece necesita racordarea la sursa de gaz din apartament si un sistem de evacuare concentrica. Se adapteaza perfect si unui apartament. Unele seminee de acest tip sunt dotate cu tehnologie de reducere a consumului de gaz, iar utilizarea presupune folosirea unei telecomenzi precum in cazul unui semineu electric. Butucii ceramici si flacarile care se pot regla in intensitate imita foarte bine imaginea unui semineu pe lemne, avantajul fiind mentenanta mult mai usoara atat a focarului, cat si a geamurilor;
  • Bio-etanol: semineele care functioneaza cu acest tip de combustibil numit bioetanol sunt o sursa de caldura ecologica care necesita un minimum de intretinere, insa reprezinta o varianta costisitoare. Ofera confort in utilizare, designuri surprinzator de futuriste si elegante, o ardere curata fara urma de cenusa sau fum si o instalare facila.

Alegerea sursei potrivite este in mainile tale, insa decizia ar trebui afectata de prioritati. Daca doresti confort si rapiditate in utilizare, dar nu te deranjeaza costurile mai ridicate, atunci alege un semineu electric sau unul cu bioetanol. Daca doresti sa utilizezi o sursa de energie ecologica si prioritizezi costurile scazute, atunci alege un semineu pe lemne. Daca ai nevoie de o sursa de energie independenta care sa functioneze si in timpul unei pene de curent, poti alege un semineu pe gaz.

Alege o colaborare avantajoasa

Seminee-Expert este lider in domeniul sistemelor de incalzire alternative, care are ca scop definit sustinerea si indrumarea oricarui client in alegerea semineului ideal din punct de vedere estetic si functional.

Pregatirea tehnica si adaptarea la noile tehnologii reprezinta o preocupare constanta a echipei, intrucat aceasta a inteles ca nu poti fi lider in niciun domeniu fara capacitatea de adaptare la schimbari si imbunatatirea periodica a calitatii.

Alege un semineu perfect si bucura-te de tot ceea ce iti poate oferi!

 

 

Adauga un comentariu