International

Situație alarmantă! Cresc cazurile de infecție cu coronavirus în Marea Britanie

Publicat: 09 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Situație alarmantă Cresc cazurile de infecție cu coronavirus în Marea Britanie

O femeie de naționalitate chineză, care călătorea cu singura persoană care a murit în Filipine din cauza noului tip de coronavirus, nu mai prezintă simptome și ar putea fi externată în curând, au informat autoritățile, relatează The Guardian.

Ultimele analize efectuate pacientului de 38 de ani, la 6 februarie, au arătat că aceasta nu mai este infectată cu noul coronavirus, a informat Departamentul Sănătății. „Acest lucru arată că noul coronavirus nu este fatal pentru toată lumea și că este mai posibil să te vindeci decât să mori”, a declarat doctorul Edsel Salvana, directorul Institutului de Biologie Moleculară. Partenerul acesteia de călătorii este singura persoană care a murit din caua virusului pe 1 februarie.

Între timp, al patrulea caz de pacient infectat cu noul tip de coronavirus a fost confirmat duminică în Marea Britanie, au informat oficiali din domeniul Sănătății, relatează site-ul postului BBC. Pacientul a intrat în contact cu un al pacient britanic și ar fi fost infectat în Franța. Anunțul a fost făcut după ce 200 de britanici și persoane de alte naționalități au fost evacuate duminică din Wuhan.

Adauga un comentariu