Actualitate

Situaţie bizară în Tulcea unde, într-un interval de 24 de ore, doi bărbați care dormeau pe șosea au fost acroşaţi de două mașini

Publicat: 19 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Situaţie bizară în Tulcea unde într-un interval de 24 de ore doi bărbați care dormeau pe șosea au fost acroşaţi de două mașini
Doi bărbați au fost accidentați în Tulcea în timp ce dormeau pe șosea. Ambii au murit

Putem spune că există o situaţie extrem de bizară în Tulcea unde două evenimente asemănătoare s-au petrecut într-un interval de 24 de ore. Vorvim despre faptul că doi bărbaţi au decedat după ce au fost acroşaţi de două mașini. Ambii bărbaţi dormeau pe șosea în momentul producerii evenimentului rutier.

Unul dintre bărbaţi avea 42 de ani şi a fost acroșat de un şofer în vârsta de 44 de ani. Incidentul s-a petrecut în localitatea Luncavița. Al doilea incident s-a produs în localitatea Măcin.

Doi bărbaţi au fost omorâți după ce au fost acroşaţi de un două mașini! Aceștia dormeau pe şosea în Tulcea

Conform datelor existente şi publicate de autorităţi, incidentele s-au produs la o distanță de 24 de ore şi a dus la decesul a doi bărbaţi. Aceștia au fost acroşaţi de două autoturisme în timp ce dormeau pe şosea în Tulcea. Ultima victimă, un bărbat în vârsta de 42 de ani a fost surprins de un autoturism în dreptul localității Luncavița:

„Bărbatului de 42 de ani i-au fost aplicate manevre de resuscitare de către de către un echipaj medical şi a fost transportat la o unitate spitalicească, unde, ulterior, a fost declarat decesul acestuia. Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, precizează IPJ.

Pentru a aduce lumină în acest caz, oamenii legii continuă verificările şi au întocmit un dosar penal pentru a vedea cu exactitate circumstanțele producerii incidentului.

Al doilea bărbat a murit tot în judeţul Tulcea, tot după ce un autoturism a dat peste el şi tot pentru că dormea pe șosea. Incidentul s-a produs în localitatea Măcin.

Accidente rutiere în lanț în România unde mai multe persoane au murit în ultimele săptămâni

Șoselele din România sunt printre cele mai nesigure din Europa. O arată o statistică ce ne plasează pe locul 1 la numărul de accidente rutiere mortale. De exemplu, în ultimele săptămâni au avut loca mai multe accidente rutiere mortale. Vorbim despre faptul că, de exemplu, marți pe raza județului Suceava o persoană a murit după ce două mașini au intrat în coliziune. Totuși, poate cel mai cunoscut accident mortal din ultimele luni s-a produs pe data de 13 ianuarie în București unde un polițist care circula cu viteză a surprins și accidentat două fetițe care traversau pe trecerea de pietoni. Din păcate, una dintre fete a decedat, iar omul legii este anchetat pentru omor din culpă.

„Astăzi (n. red. 13 ianuarie 2022), în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată într-o informare a Poliţiei de pe data de 13 ianuarie 2022.

Totuși, ulterior, s-a stabilit faptul că polițistul, care deținea doar permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie, nu se afla în misiune.

Adauga un comentariu