Bursa Barfelor

Șmecherii din târg eludează legea! De ce?! C-așa-i în tenis!

Publicat: 26 oct. 2021

La finalul ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una despre nește șmecheri din târg, de felul lor batroni de cluburi. Gurile rele spun că, odată cu înăsprirea restricțiilor cauzate de pandemia de Guvid-19, șmecherii s-au gândit ei că n-ar strica să închirieze nește vile și vilișoare de pren giudeț, iar, acolo, să dea nește petrceri ilegale, destinate strict clienților fideli. Cică petrecerile de felul aista s-au tot întețit în ultimele zâle și autoritățile se fac că plouă, ca și cum nimic nu s-ar întâmpla.

Aiasta, în ciuda faptului că unii pulițiști știu cum stă treaba și unde urmează să se desfășoare următoarele petreceri, stropite din belșug cu suc de struguri! Unii spun chiar că batronii de cluburi mai dau pe ici-pe colo câte o șpăguță, în așa fel încât să nu fie deranjați clienții în timpul petrecerilor aiestea. Uite de asta nu merge treaba cum ar fi normal în țărișoara noastră cea dragă: legea e doar pentru fraieri!

Comentarii
  • Aveti dreptate. Spaga in Iasi face blocuri intre blocuri, e cazul celui construit de Zamosteanu, om de afaceri din RM, in prima instanta primarul a intrerupt lucratrile iar acum s-au reluat si acusi ajung la nivelul 5 de se uita constructorii in casele noastre cand facerm baie sau altceva la WC. Oare cat de mare a fost spaga? Unde mai parcam cand e gata blocul ca nici acum nu incapem ca primaria a mai pus si stalpi sa nu putem parca pe strada!!!!

Adauga un comentariu