Cancan

Smiley a publicat o imagine cu fiica sa, iar Laura Cosoi a reacționat imediat. Nimeni nu se aștepta la asta

Publicat: 08 dec. 2021
Smiley Laura Cosoi
Smiley și Gina Pistol au devenit părinți la începutul acestui an

În trecut, Smiley a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Laura Cosoi și toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului. Din păcate, relația dintre cei doi nu a mers și ambii și-au refăcut viețile. În prezent, ambii au devenit părinți, Laura Cosoi fiind mama a două fete, iar Smiley, tatăl micuței Josephine.

În prezent, Smiley trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Motivul nu este altul decât venirea pe lume a primului său copil. Cântărețul publică ori de câte ori are ocazia imagini cu micuța Josephine. De această dată a publicat o poză care a emoționat internauții dar totodată a făcut-o pe fosta lui iubită să reacționeze.

Smiley a postat, Laura Cosoi a reacționat

Artistul Smiley a publicat o fotografie în care apare micuța Josephine alături de pisica lor. Poza a emoționat internauții dar și pe Laura Cosoi, fosta mare iubire a lui Smiley. Vedeta blondă a reacționat la imagine și a apreciat fotografia cu micuța Josephine. În imagine se poate observa că fiica lui Smiley și a Ginei Pistol are o relație foarte apropiată cu pisicuța familiei.

„Pe ritmuri de Vivaldi ascultăm iarna și mângâiem, pe rând, motanul Gosha. Prima e Josephine și văd că se pregătește Gina. Eu nu știu dacă mai apuc să-l mângâi pe Gosha, dar poate o mângâi pe Gina”, a scris Smiley în dreptul imaginii.

Cum se descurcă Smiley în postura de tată

Recent, Smiley a fost invitat într-o emisiune unde a făcut declarații despre viața de tătic. Artistul a făcut unele dezvăluiri surprinzătoare, cum ar fi faptul că nu se sfiește să schimbe scutece sau să o legene pe picioare pe fiica sa. El a mai povestit faptul că nu știe să fredoneze cântece de leagăn, dar improvizează de dragul micuței Josephine. Smiley a spus că este foarte fericit pentru că acum cea mică doarme toată noaptea singură și rareori el sau Gina trebuie să se trezească fiindcă cea mică plânge.

„Mă simt mai bucuros, fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând. Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu. Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu mai prea doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc”, a povestit iubitul Ginei Pistol.

În altă ordine de idei, și Smiley, și Laura Cosoi sunt împliniți și fericiți de cum au decurs viețile lor după despărțire.

Adauga un comentariu