Cancan

Smiley, nerăbdător să-și vadă fiica: „Dimineața, cu fetele mele”

Publicat: 05 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Smiley nerăbdător să-și vadă fiica Dimineața cu fetele mele
Smiley și Gina Pistol abia așteaptă să-și țină fetița în brațe

Smiley a făcut recent un gest emoționant! Artistul este nerăbdător să-și strângă în brațe fiica. A stârnit valuri de reacții ale fanilor, după ce a postat pe Instagram o fotografie în care pupa burtica Ginei Pistol. „Dimineața, cu fetele mele”, a scris Smiley în dreptul imaginii.

Smiley nerăbdător să-și vadă fiica

Smiley este în culmea fericirii știind că Gina Pistol mai are puțin și va aduce pe lume fetița lor. S-a fotografiat într-o ipostază emoționantă, care a adunat mulțimi de reacții din partea fanilor. În imagine, el pupă burtica Ginei și a scris: „Dimineața, cu fetele mele”. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite poartă un tricou roz pe care și-l ține ridicat.

Comentariile admiratorilor nu au ezitat să apară. Și sunt destul de multe.

„❤️❤️❤️Sunteți minunați! ??? / Cât de frumos! Iar ce urmează după ce se va naște minunea, nici nu se poate descrie in cuvinte! ❤️ / Curcubeu sa fie asupra voastra! Fericire mai mare, nu exista! Va imbratisez! Fetele sunt printese eterne, sa nu uiti asta???♥️? / Să-ți trăiască amândouă! ❤️? / Cât de draguț! Veți fi niște părinți extraordinari! Mă bucur foarte mult pentru voi! Meritați pentru că sunteți oameni buni! ❤?”, sunt unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

Când va naște Gina Pistol

Artistul a precizat într-un interviu pentru Antena Stars că el și Gina Pistol sunt pe ultima sută de metri cu pregătirea venirii pe lumea a celei mici. Asta pentru că prezentatoarea va naște într-o lună. Totodată, cântărețul a mai spus că de când s-a aflat că va deveni tată, prietenii i se adresează cu „Smiley tăticul, în loc de Smiley omul”.

„Sunt pe ultima 100 de metri, la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat de ce urmează, cred că sunt pregătit, habar nu am ce mă așteaptă. Sunt entuziasmat să o cunosc. Nu știm exact, aflăm luna aceasta data, mai durează o lună și un pic când va naște Gina. De la o vreme, toată lumea îmi zice Smiley tăticul, nu-mi mai spus Smiley omul”, a spus Smiley, la o emisiune tv.

Mai mult, Smiley și Gina Pistol au pregătit și camera pentru bebeluș, dar totodată i-au ales și numele. Însă, îl vor face public după naștere. De altfel, Smiley crede că fetița are nasul său, conform ecografiilor.

Adauga un comentariu