Cancan ultimă oră

Șoc în showbiz! A ajuns obez și mănâncă din tomberoane. Imagini greu de văzut

Publicat: 21 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Jess Brolin, fiul vitreg al celebrei cântărețe americane Barbra Streisand, trăiește pe străzile din Los Angeles și mănâncă din toberoane. Averea familiei este la 500 de milioane de dolari.

Imediat după ce și-a pierdut casa, bărbatul de 47 de ani a ajuns să doarmă sub cerul liber, aproape de conacul de milioane a părinţilor săi. De atunci, el a refuzat toate ofertele de ajutor din partea familiei sale. Jess este obez şi are picioarele pline de răni.

Deși este îngrijorată pentru el, Barbra nu reuşeşte să-l contacteze. Medicii cred că membrele i-ar putea fi amputate dacă nu reuşeşte să se vindece.

„Este o bombă cu ceas”

„Este o bombă cu cronometru. Este necesară o intervenţie din partea familiei sale. Nu aş fi surprins dacă ar avea un atac de cord mâine”, spune o sursă.

Tatăl său, James Brolin, a fost căsătorit prima dată cu Jane Cameron. Cuplul a avut doi băieţi: Josh, care s-a născut în 1968, şi Jess care a venit pe lume în 1972. James şi Jane şi-au despărţit drumurile 18 ani mai târziu.

Jess Brolin ar fi putut figura printre celebrităţile din showbiz pentru că are o mamă vitregă de succes, iar tată său şi-a câştigat rapid celebritatea cu faimoase roluri din producţiile TV, dar, dintr-un anumit motiv greu de înţeles, a ales să trăiască o viaţă fără adăpost şi să îşi caute mesele prin gunoaie.

El a primit o moştenire cu şase cifre în 1995, când mama sa, Jane Cameron Agee, a murit într-un accident de maşină. A avut momente când a dormit într-un camion, dar apoi a început să bântuie pe străzi. „Este o situaţie sfâşietoare”, spune o persoană din anturajul actorilor.

Adauga un comentariu