National

Şocant! O tânără a sărit din maşina lui Dincă. Declaraţia unei martore

Publicat: 08 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Şocant O tânără a sărit din maşina lui Dincă. Declaraţia unei martore

Şocant! O tânără a sărit din maşina lui Dincă. Declaraţia unei martore

Noi detalii în cazul de la Caracal. O tânără, fiica unei poliţiste, a oferit declaraţii şocante despre criminalul Gheorghe Dincă. Aceasta ar fi fost martoră la o tentativă de răpire.

Tânăra a detaliat anchetatorilor faptul că a observat o fată care a sărit din autovehiculul lui Dincă în oraşul Craiova. În momentul mediatizării scandalului, fiica poliţistei şi-a dat seama că îl cunoaşte pe Dincă de undeva. Femeia a mers de urgenţă la procurorii DIICOT şi a relatat întreaga poveste.

„Mai exact, se afla la volanul maşinii sale şi, la un moment dat, o tânără ar fi sărit din maşina care circulă în faţa sa. Şoferiţa ar fi oprit şi din maşina din față ar fi coborât un bărbat cu părul alb, a discutat cu el. Era Gheorghe Dincă. L-a întrebat ce s-a întâmplat, iar bărbatul i-ar fi spus că habar nu are şi că pe fata care a sărit din maşină tocmai o luase la ocazie, că nu a discutat nimic cu ea în maşină, dar e posibil să aibă probleme psihice pentru că, la un moment dat, când a încetinit, fata a deschis portiera şi a sărit.”, au declarat reprezentanţii.

Gheorghe Dincă a conversat cu fiica poliţistei din Craiova, cerându-i numărul de telefon, a adăugat faptul că, în momentul în care tânăra surprinsă sărind din vehicul va merge la poliţie şi va declara altceva, atunci dânsa să îi fie martoră. Fiica poliţistei a acceptat şi i-a dat numărul, iar potrivit acesteia zile întregi ar fi terorizat-o cu telefoanele, fiind insistent să se întâlnească.

Adauga un comentariu