Local

Șocant! Șobolan învelit în hârtia igienică pentru pacienții din Spitalul „Sfântul Spiridon din Iași!

Publicat: 26 apr. 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Șocant Șobolan învelit în hârtia igienică pentru pacienții din Spitalul Sfântul Spiridon din Iași
Șocant! Șobolan învelit în hârtia igienică pentru pacienții din Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași!

Deputatul Emanuel Ungureanu transmite pe o rețea de socializare o imagine în care se vede cum la Spitalul „Sfântul Spiridon din Iași a fost învelit în hârtia igienică pentru pacienți, un șobolan.

„ORIBIL! Șobolan învelit în hârtia igienică pentru pacienții din Spitalul Sfântul Spiridon din Iași!
O asistentă mi-a trimis imagini cu acest șobolan care și-a făcut cuib lângă un sul de hârtie igienică dintr-o baie din Spitalul Sfântul Spiridon din Iași condus spre faliment de un domn pe nume Timofte, protejat al ministrului Alexandru Rafila și al sistemului cu epoleți!
Revin cu imagini din vestiarul medicilor rezidenți din acest spital, DE GROAZĂ!
PS: Pentru cei avizați din Iași, imaginile sunt din corpul Clădirii de Medicină Internă care aparține Spitalului Sfântul Spiridon!”, transmite deputatul Emanuel Ungureanu.

Comentarii
  • Rezidentii unei specialitati din spital au cestiarul intr-un container din curtea spitalului si nu sunt putini la numar…si da, sunt si sobolani…trebuie doar sa anchetati domnilor zoiaristi…ca e plin de profi…

  • Mai bine siar vedea birnele din grădina lor cel care a filmat este un zis om cu caracter de diavol. Ar trebui să fim un pic mai buni că suntem în postul Paștelui. Doamne ajuta la toată lumea și nouă și dăne ginduri mai bune și să nu mai judecăm pe alții! Vă Iubesc 🥰

Adauga un comentariu