Actualitate

Societatea Auto Trans Com din Pașcani a donat un dispozitiv automat pentru decontaminare la Serviciul de Ambulanță Iași. Firma va mai dona alte două săptămâna viitoare – FOTO/ VIDEO

Publicat: 05 mai 2020

Societatea Auto Trans Com din Pașcani a donat Serviciului de Ambulanța Iași un dispozitiv automat pentru decontaminare. Angajații Serviciului de Ambulanță Iași vor avea posibilitatea de a se decontamina înainte de a intra în clădire, dar și la ieșire. Săptămâna viitoare, încă două dispozitive automate pentru decontaminare vor intra în dotarea a încă două stații de ambulanță, cea din Târgul Frumos, respectiv Hârlău.

Societatea Auto Trans Com din Pașcani a donat Serviciului de Ambulanța Iași un dispozitiv automat pentru decontaminare. Firma omului de afaceri Cristinel Bolobiță este la a doua inițiativă de agest gen, prima donație fiind făcută către Substația din Pașcani. În acest moment, angajații Serviciului de Ambulanță Iași vor avea posibilitatea de a se decontamina înainte de a intra în clădire, dar și la ieșire. Reprezentanții Societății Auto Trans Com au anunțat că săptămâna viitoare, încă două dispozitive vor intra în dotarea a încă două stații de ambulanță, cea din Târgul Frumos, respectiv Hârlău.

Dispozitivul automat pentru decontaminare a fost amplasat la intrarea în clădire

În plină pandemie, o societate comercială din Pașcani a decis să sară în ajutorul angajaților Serviciului de Ambulanță Iași. Astfel, în decursul zilei de marți, 5 mai, un dispozitiv automat pentru decontaminare a fost amplasat la intrarea în clădirea unității. „Principala preocupare, în această perioadă și cea mai importantă, este siguranța noastră și a celor din jurul nostru, respectiv protecția împotriva infecției cu Covid-19.

Din acest motiv, societatea Auto Trans Com, administrată de omul de afaceri Cristinel Bolobiță a demarat o acțiune de donare a unor dispozitive automate pentru decontaminare, necesare pentru protecția personalului din cadrul Serviciului de Ambulanță Iași. Prima donație făcută de domnul Bolobiță Cristinel a fost la Stația Pașcani unde am instalat și pus în funcțiune primul dispozitiv special. Pentru o siguranță cât mai mare și pentru scăderea riscului de accidente epidemiologice, astăzi (n.r. 5 mai) vom monta cel de-al doilea tunel, la Serviciul de Ambulanță Iași. Personalul echipat pentru intervenții va trece prin acest dispozitiv automat, dotat cu lampă cu raze UV și prevăzut cu 8 diuze de pulverizare, pentru decontaminare cu biocid în formă de vapori”, a specificat Costică Timofte, manager Auto Trans Com Pașcani. Totodată, acesta susține că săptămâna viitoare, încă două dispozitive vor fi donate către Târgu Frumos și Hârlău.

Dispozitivul automat pentru decontaminare este extrem de util pentru angajați

În prezent, la Serviciul de Ambulanță Iași mai este încă un tunel de decontaminare primit tot prin donație. Acesta ajută la decontaminarea personalului care vine de pe teren, după ce au intrat în contact cu pacienții. Primirea unui alt dispozitiv pentru decontaminare reprezintă o șansă în plus pentru angajații Serviciului de Ambulanță Iași să stea departe de contaminarea cu coronavirus.

„Mulțumim sponsorului care ne-a donat acest tunel în care personalul operativ și nu numai se va decontamina la intrarea și la ieșirea din sediul instituției noastre. Societatea Auto Trans Com, cu mulțumiri domnului Bolobiță Cristinel, este o mare realizare pentru noi astăzi. La substația din Pașcani la fel știm că s-a mai donat și vor mai urma și altele. Toate aceste ajutoare ne susțin, pentru ca cei din linia întâi să poată salva în continuare vieți”, a specificat Nicolai Pralea, asistent medical șef și purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Iași.

Adauga un comentariu