BZI LIVE

LIVE VIDEO – Sociologul Mirel Palada, într-o nouă emisiune-dialog BZI LIVE spectaculoasă de la febra campaniei electorale la provocările internaționale

Publicat: 14 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 15 mai 2024, ora 13.00, via Zoom, este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de Mirel Palada. Sociologul va discuta despre:

1. Ultimul sondaj SOCIOPOL în Capitală și replica lui Piedone! Care este „pulsul” în țară  2. Liderii PSD și PNL Marcel Ciolacu respectiv Nicolae Ciucă, între spectacolul grotesc electoral și demagogie!; 3. Klaus Iohannis a fost în SUA! De ce? Vom da arme Ucrainei?; 4. Președintele Xi, în Serbia și Ungaria! România nu contează pentru China!; 5. Camera Deputaților a respins legea care interzicea Serviciului Român de Informații (SRI) să aibă activitate în Presă, Justiție sau Parlament! Ce este asta?; 6. România trimite arme în Ucraina (vezi discuția despre Sistemul Patriot)? Ce înseamnă asta?; 7. Klaus Iohannis se laudă cu forța militară a țării, în SUA în timp ce noi suntem cu armata ”la pământ”!; 8. Pe surse se zvonește că Alegerile Prezidențiale ar putea fi „remutate” la finalul anului!; 9. Rusia a mutat arme nucleare în Belarus. New York Times (NYT) susține că a identificat unde a amplasat Rusia armele nucleare și a publicat imagini din satelit pentru susținerea afirmațiilor. Potrivit cotidianului american, depozitul de arme nucleare rusesc este situat foarte aproape de granița de nord cu Ucraina!; 10. Președintele Franței Emmanuel Macron nu exclude un război cu Rusia. Condițiile în care Franța ar interveni militar!; 11. Confruntări între poliție și familiile ostaticilor ținuți de Hamas. Mii de israelieni au protestat împotriva premierului Netanyahu. Proteste și în Statele Unite, pro-palestiniene! Cum rămâne cu genocidul din Fâșia Gaza?; 12. Analiză CNN: Prin recentele atacuri transfrontaliere surpriză, Rusia expune fără milă slăbiciunile Ucrainei: lipsa de armament și de soldați!

Adauga un comentariu