Local

Şofer inconştient la Iași. Când a văzut pietonul traversând strada a accelerat – FOTO, VIDEO

Publicat: 14 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Un şofer inconştient putea produce o tragedie în această dimineaţă pe strada Cerna-Sarmisegetuza. Evenimentul rutier a s-a produs în jurul orei 7.30 pe data de 14 decembrie 2020.

Şoferul unui autoturism a accidentat o persoană care dorea să traverseze stradă pe trecerea de pietoni. Pe camerele video se poate vedea cum şoferul accelerează în momentul în care persoana încearcă să traverseze strada.

Persoană are două plase şi nu traversează chiar pe trecerea de pietoni ci la 2 metri distanţă de aceasta. Totuşi este posibil ca şoferul să nu o fi văzut. Momentan este o anchetă în curs, iar din fericire persoana rănită a scăpat doar cu câteva zgârieturi şi cu o sperietură zdravănă.

Şoferul vinovat de producerea accidentului s-a dat jos din autoturism, după impact, şi s-a interesat de starea de sănătate a persoanei rănite.

Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 despre un accident care s-a produs pe raza municipiului Iaşi. Aceştia s-au prezentat la faţa locului şi au constatat faptul că şoferul unui autoturism ar fi acroşat, uşor, un pieton care ar fi traversat strada prin loc nepermis. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost negativ. Cercetările continuă. a menţionat Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iași

Adauga un comentariu