Economic Local

Șoferi amendați pe bandă rulantă în zona centrală a Iașului

Publicat: 03 dec. 2019

Pe parcursul weekendului trecut, în apropierea zilei de 1 Decembrie, polițiștii locali au aplicat numeroase sancțiuni în zona centrală a orașului. Echipele din cadrul Serviciului Siguranța Circulației au desfășurat activități de fluidizare a traficului rutier și pietonal, ocazie cu care au legitimat un număr de 55 de persoane. Astfel, au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 6.130 de lei.

Numeroase mașini ridicate în zona centrală

În cadrul acțiunilor au fost ridicate 5 autoturisme deoarece staționau în locuri nepermise. Totodată, în cazul a 11 autoturisme au fost blocate roțile, conform HCLM Iași 246/2005. Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate în zona centrală a municipiului Iași pentru staționare și parcare în locuri nepermise.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 1 Poliție Locală au sancționat, conform OUG 195/2002- privind circulația pe drumurile publice, cu amendă și 3 puncte penalizare, pe numitul G.C.C., domiciliat în județul Botoșani, deoarece a oprit voluntar și neregulamentar autoutilitara pe trotuarul aferent străzii Mușatini, blocând circulația pietonală în zonă”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iașiloading...

Adauga un comentariu