Economic Local

Șoferii care parchează pe trotuar, luați în vizor de autorități

Publicat: 20 ian. 2020

Mulți conducători auto staționează sau parchează autovehiculele pe trotuare, fără să lase în acest mod loc de acces pietonilor. Conform legii, este interzisă ocuparea trotuarelor cu vehicule imobilizate, iar când aceasta este permisă, conform indicatoarelor sau marcajelor, lățimea minimă a trotuarului lăsat la dispoziția pietonilor trebuie să fie de cel puțin un metru.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 1 Poliție Locală au sancționat cu amendă în valoare de 200 lei, pe numitul S.C., domiciliat în municipiului Iași, deoarece a staționat neregulamentar cu autoturismul personal, pe trotuarul pietonal, obligând pietonii să circule pe partea carosabilă”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Sancțiuni pentru șoferii care lasă mizerie pe carosabil

De precizat faptul că, în ultima perioadă, au fost aplicate numeroase sancțiuni în cazul autoutilitarelor care murdăresc carosabilul din municipiul Iași. Oamenii legii au în vizor mai ales autobetonierele care traversează orașul și care lasă urme de beton pe asfalt.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 5 Poliție Locală au sancționat cu amendă în valoare de 360 lei, pe numitul V.I, domiciliat în municipiului Iași, deoarece nu a luat măsurile necesare de etanșeizare a autobetonierei, împrăștiind beton pe partea carosabilă în zona strada Victor Mihăilescu Craiu”, au mai declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.loading...

Comentarii
  • Dar individul care se intituleaza primar, a facut ceva pentru a face parcari? De ce nu reactioneaza oamenii lezati de primar prin Politia Locala, sa-l scoata afara din Primarie si sa-l duca sa vada situatia pe teren? Cine il mai voteaza pe acest individ care zilnic tot scoate proiecte si face campanie? Fiti realisti domnilor

Adauga un comentariu

Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit