Economic Local

Șoferii care parchează pe trotuar și spațiile verzi, în vizorul autorităților

Publicat: 26 feb. 2020

Mulți șoferi nedisciplinați continuă să parcheze autoturismele pe trotuare, blocând astfel accesul pietonilor, iar numeroși conducători auto staționează chiar pe spațiile verzi, deși este voba despre spații publice. În cursul zilei de luni, 25 februarie, polițiștii locali au identificat numeroase autoturisme care erau parcate ilegal pe trotuare sau spații verzi, în unele cazuri fiind vorba chiar despre autoutilitare.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 4 Ordine Publică, au sancționat conform Hotărârii de Consiliu Local Iași numărul 172 din 2002 – privind menținerea curățeniei în municipiul Iași, cu amendă în valoare de 200 lei, pe S.G., întrucât a parcat autoutilitara pe un trotuar pe raza municipiului Iași. De asemenea, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au sancționat cu amendă în valoare de 300 lei, pe B.O., întrucât a pătruns și staționat voluntar cu autoturismul, pe o suprafață ce aparține domeniului public cu destinația de spațiu verde”, au declarat oficialii Poliției Locale Iași.

Zeci de mașini sunt ridicate și blocate zilnic în Iași

Tot în cursul zilei de luni, 25 februarie, echipele din cadrul Serviciului Siguranța Circulației au desfășurat activități de fluidizare a traficului rutier în zonele aglomerate din municipiul Iași. În cadrul acțiunilor au fost 32 autoturisme cărora le-au fost blocate roțile deoarece erau staționate și parcate neregulamentar pe domeniul public. De asemenea, 15 autoturisme au fost mutate pentru desfășurarea unor lucrări edilitare pe carosabil.

Comentarii
  • 1. Politia Locala este de KAKAT.
    2. Str. Ciornei, Tatarasi, am numarat acum 7 masini parcate pe spatiul verde. 26.02 3020, ora 14.21.
    3. Este si o scoala generala si politia locala patruleaza zilnic zona, tot respectul.
    4. Bai Pooulutie Locala! Cand stationezi, pentru protectia copiilor de ce nu vezi si masinile parcate pe spatiul verde? Hai siktir!

Adauga un comentariu