Prima pagină » Local » Șoferii CTP Iași au decis să renunțe la protest. Transportul public va reveni la normal de mâine, 4 noiembrie 2021 – VIDEO
Șoferii CTP Iași au decis să renunțe la protest. Transportul public va reveni la normal de mâine, 4 noiembrie 2021 - VIDEO

Șoferii CTP Iași au decis să renunțe la protest. Transportul public va reveni la normal de mâine, 4 noiembrie 2021 – VIDEO

03 nov. 2021, 16:14,
BZI.ro, în Local

În cursul după-amiezii de astăzi, 3 noiembrie, șoferii Companiei de Transport Public (CTP) au decis să renunțe la protestul nejustificat care a afectat activitatea de transport în comun în Municipiul Iași. Chiar din această după-amiază autobuzele vor reveni treptat la stradă, iar de mâine dimineață circulația autobuzelor se va alătura celei a tramvaielor, iar transportul public va reveni la normal.

„Le mulțumesc șoferilor CTP că au înțeles că orice neînțelegere trebuie rezolvată rațional, prin dialog onest și cu cifrele pe masă, luând în considerare posibilitățile reale. Rămân alături de toții angajați CTP, știu că trăiesc vremuri complicate, la fel ca noi toți, dar trebuie să le depășim împreună!

Așa cum am promis, vom continua demersurile de modernizare a transportului public și a condițiilor de muncă. În același timp, vom continua discuțiile pentru găsirea unor soluții în condițiile financiare pe care le avem, pentru a face și nu doar promite. Chiar vineri, 5 noiembrie, voi avea o nouă discuție oficială cu conducerea CTP și reprezentanții sindicatelor și sunt convins că împreună, prin dialog și cu încredere unii în alții, vom reuși să găsim cele mai bune soluții.

De asemenea, le mulțumesc cetățenilor Municipiului Iași afectați de acest incident pentru răbdare și înțelegere! Trăim vremuri tulburi, în care se petrec și lucruri de neînțeles pentru cei mai mulți dintre noi, dar, împreună, cu înțelepciune și dialog, vom depăși toate greutățile!”, au transmis reprezentanții CTP Iași.

Ce a transmis directorul CTP Iași, Cristian Stoica

Autobuzele CTP Iași revin treptat pe trasee, începând de miercuri după-amiază, după ce a fost agreat un calendar de negocieri de către conducerea companiei și șoferii acesteia.

”Le mulțumim primarului municipiului Iași, Mihai Chirica, pentru sprijinul acordat în deblocarea acestei situații sensibile, reprezentanților organizațiilor sindicale din cadrul CTP Iași și conducătorilor auto de la Secția 1 a instituției noastre, pentru deschiderea și maturitatea de care au dat dovadă pe parcursul negocierilor, înțelegând perfect nevoia cetățenilor Iașului de a beneficia de transport public, un serviciu atât de necesar într-un oraș important ca Iașul. De asemenea, le mulțumim vatmanilor companiei, pentru modul fructuos în care au colaborat cu colegii noștri în ultimele zile, și călătorilor care au înțeles eforturile noastre de a găsi cât mai rapid cele mai potrivite soluții”, a declarat Cristian Stoica, directorul general al CTP Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *