Actualitate

Soferii din Iasi pot sa isi repare masinile cu ajutorul robotilor. S-a deschis primul service auto robotizat – FOTO, VIDEO

Publicat: 02 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ S-a deschis prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie cu linie robotizata din România si Europa de Est @ Valoarea totala a investitiei a fost de 2,5 milioane de euro, cu o suprafata totala de 2.000 de metri patrati

Ieri a avut loc deschiderea oficiala a centrului de tinichigerie-vopsitorie-caroserie din cadrul Casa Auto, la sediul Centrului Tehnic, din Letcani. Investitia apartine Casa Auto, din cadrul Tester Grup, unul dintre cei mai importanti dealeri de pe piata auto, si este prima de acest tip din Romania si Europa de Est. Aceasta reprezinta o linie robotizata pentru reparatii de o calitate ireprosabila.

Clientii Casa Auto si nu numai care au suferit un accident auto si isi vor putea repara masina in cadrul acestei minifabrici in conditiile cele mai moderne de pe piata auto.

Clientii beneficiaza de un timp scurt de efectuare a reparatiilor, masina la schimb oricand si gratuit pe durata reparatiei, iar pe platforma http://centrutehnic.testergrup.ro pot urmari statusul reparatiilor masinii. Investitia in aceasta tehnologie moderna a costat 2,5 milioane de euro, iar in luna septembrie au beneficiat de aceste servicii robotizate aproximativ 300 de persoane care si-au lasat masinile pe mana specialistilor din cadrul Centrului Tehnic.

Vezi si: Pactul pentru munca – proiectul care poate scoate Romania din criza de forta de munca specializata – FOTO, VIDEO

"Tester Grup continua seria de investitii si deschide în Letcani, pe DN28, principala intrare în Iasi, prima tinichigerie-vopsitorie-caroserie dotata cu linie robotizata din Europa de Est. Casa Auto Centru Tehnic este o noua investitie Tester Grup realizata din dorinta de a îmbunatati în permanenta serviciile oferite clientilor, cu reparatii de o calitate ireprosabila efectuate într-un timp foarte scurt. In plus, clientii Casa Auto Centru Tehnic vor beneficia oricând si gratuit de masina la schimb pe durata reparatiei si pot afla statusul masinii în lucru accesând online http://centrutehnic.testergrup.ro", sustine Bogdan Pitigoi, presedinte Tester Grup.

Casa Auto, din cadrul Tester Grup, este cel mai mare complex auto din zona Moldovei si dealerul cu cele mai multe marci reprezentate în România. Cu 13 branduri în portofoliu si alaturi de cel mai mare parc de automobile rulate, Casa Auto este un punct de referinta pentru domeniu.

Adauga un comentariu