National

Șoferul din Baia Mare care a ucis o persoană si a rănit grav alta a fost arestat pentru 30 de zile

Publicat: 09 iul. 2021
Șoferul din Baia Mare care a ucis o persoană si a rănit grav alta a fost arestat pentru 30 de zile

Șoferul de 20 de ani din Baia Mare, care a intrat cu bolidul în plin într-o stație de autobuz în care se aflau doi tineri căsătoriți, a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă, dar și vătămare corporală gravă din culpă, după ce Denisa a murit, iar soțul ei, Raul, a rămas fără un picior.

Șoferul de 20 de ani care a provocat accidentul din Baia Mare, pe numele său Florin Onaci, a fost reținut de oamneii legii pentru 30 de zile. Tânărul a fost chemat astăzi pentru rejudecarea recursului anchetatorilor la măsura lăsării acestuia în libertate pe perioada cercetărilor. S-a dispus așadar reținerea lui pe o perioadă de 30 de zile, urmând a i se da sentința.

Șoferul teribilist din Baia Mare a fost arestat pentru 30 de zile
Florin Onaci este acuzat de ucidere din culpă, dar și de vătămare corporală gravă din culpă, după ce Denisa, tânăra de 21 de ani a murit, iar soțul ei, Raul, de 24 de ani, a rămas fără un picior. Incidentul a avut loc în fața unui centru comercial din Baia Mare. Tânărul din Maramureș, aflat la volanul unei mașini puternice, a încercat să execute un viraj, dar din cauza vitezei excesive cu care a intrat în intersecție, a pierdut controlul volanului și s-a oprit direct în stația de autobuz, iar mai apoi într-un copac.

Cei doi tineri au fost spulberați, ajungând în stare gravă la spital. În timp ce Denisa a stat în comă mai multe zile, soțul ei a intrat imediat în sala de operații, având mai multe fracturi, atât la coloană, cât și la ambele picioare. Din nefericire, Denisa a făcut stop cardio-respirato chiar în noaptea de luni spre marți, iar medicii, în ciuda manevrelor de resuscitare, au declarat decesul, corpul ei cedând. Acesteia îi fusese amputat piciorul stâng înainte de a muri, în speranța că viața îi va fi salvată. În aceeași zi, la doar câtvea ore după, ucigașul ei fusese eliberat de judecători, pe motiv că nu reprezintă un pericol public.

Soțul Denisei, Raul, a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, cea mai lungă fiind de 13 ore. Într-un final, medicii au anunțat că nu ăî mai pot salva piciorul cel mai grav afectat, astfel că și acestuia i-a fost amputat membrul. După decizia judecătorilor, au început proteste în fața Tribunalului Maramureș, unde oamenii au aprins lumânări pe treptele instituției în memoria Denisei.

sursă

Comentarii
  • Trei destine distruse, al victimelor si al soferului, care, tanar si iresponsabil, a facut ce fac multi din generatia lui: a luat o masina pe credit si s-a comportat fara minte, luand totul lejer.
    Rezultat financiar pentru firmele producatoare de automobile: plus 50 000 de euro. Au vandut inca o tinichea…

Adauga un comentariu