Magazin

Solumnia – apartamente noi cu loc de parcare subteran cadou

Publicat: 10 feb. 2020

SOLUMNIA, cel mai nou ansamblu rezidential din Iasi, amplasat in Tatarasi – Piata 2 Baieti, pe strada Aurel Vlaicu, nr. 84, vine in intampinarea iesenilor care cauta cea mai buna oferta imobiliara fie pentru investitii, fie pentru locuinta, oferind posibilitatea de a achizitiona apartamente noi cu 1, 2, 3 si 4 camere cu loc de parcare subteran inclus in pret. Aceasta oferta este valabila la plata integrala si este considerata de catre clienti si investitori una dintre cele mai bune oferte de pe piata, avand in vedere dotarile si finisajele incluse in pret, zona in care sunt amplasate apartamentele si valoarea locului de parcare subteran. In Iasi, locurile de parcare subterane în ansamblurile noi variaza intre 7.000 – 14.000 euro plus TVA, iar in zona Aurel Vlaicu – Bulevardul Chimiei nu exista parcari special amenajate pentru noii proprietari sau investitori.

Cea mai buna oferta de apartamente

Iesenii pot alege intre apartamentele SOLUMNIA cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cu suprafete de la 43 mp – 127 mp. Apartamentele sunt decomandate sau openspace, cu posibilitatea de recompartimentare, disponibile inclusiv pe etaje intermediare, cu suprafete generoase, optim compartimentate, una sau doua bai, existand si modele de apartamente cu geam la baie. Apartamentele SOLUMNIA sunt apreciate de clienti pentru calitatea si siguranta constructiei, zidaria din caramida, care asigura confort termic sporit, caracterul functional, geamurile inalte si largi, dotarile si finisajele atent alese, ideale pentru confortul oricarei familii, dar mai ales, raportul corect intre calitate si pret. La plata integrala, clientii beneficiaza de un pret foarte bun, 1.100 euro/mp cu TVA inclus, dar si de un loc de parcare subteran gratuit, la achizitia oricarui apartament, indiferent de suprafata.

Acest beneficiu rezolva una dintre cele mai mari nevoi ale viitorilor locatari, deoarece pe strada Aurel Vlaicu nu sunt parcari amenajate pentru cei care locuiesc in zona, de aceea oferta SOLUMNIA este una dintre cea mai asteptate oferte atat de catre cumparatorii care isi doresc apartamente noi pentru locuit, cat si de catre investitori.

 

Dotari premium & facilitati importante

Toate apartamentele SOLUMNIA beneficiaza de dotari si finisaje premium, care nu se regasesc la alte ansambluri rezidentiale din zona, si care sunt extrem de importante pentru confortul oricarei familii:

incalzire in pardoseala

Izolare fonica

centrala termica murala cu condensare (pentru fiecare apartament)

aparat de aer conditionat

bai utilate (cada, wc suspendat, gresie, faianta, lavoar incastrat) si mobilate (mobilier, oglinda)

tamplarie Salamander – profil PVC, 7 camere si geam tripan

usi interioare Porta, de tip celular cu fete din HDF

usa metalica de acces in apartament 

pereti si tavane tencuite, gletuite si vopsite cu var lavabil

parchet laminat Egger, disponibil in 3 variante de culori (pentru dormitor si living)

gresie si faianta calitatea 1, rectificata, Made in Italy (pentru bucatarie si baie)

gresie antiderapanta si rezistenta la temperaturi scazute (pentru balcon)

instalatie electrica, telefonie, internet, cablu TV, interfon.

Ansamblul dispune de facilitati importante atat pentru comunitatea de investitori, cat si pentru cei care aleg apartamentele SOLUMNIA pentru locuire:

Cladire de birouri (8 etaje)

Sala de fitness

Statii de incarcare masini electrice

Spatiu de joaca in aer liber

3 niveluri de parcari subterane

Parcare supraterana & parcare pentru biciclete.

Aurel Vlaicu – zona in plina dezvoltare a Iasului

Noul ansamblu mixt SOLUMNIA, amplasat pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, cu acces si de pe Bd. Chimiei, se afla la 50 m de statia de tramvai Phoenix, la 2 minute de Piata Doi Baieti (Tatarasi), cunoscuta zona a Iasului. Zona Aurel Vlaicu este foarte buna linistita, beneficiaza de un trafic fluid, este aproape de centru, de gradinite, scoli si spitale, fiind oportuna si pentru investitori, datorita interesului companiilor multinationale de a-si deschide sedii in zona, dar si a cladirii de birouri de 8 etaje, care se construieste in acelasi ansamblu SOLUMNIA. Datorita calitatii constructiei, a dotarilor si finisajelor incluse ca dotari standard, dar si a ofertei foarte bune de apartamente, in cladirea rezidentiala SOLUMNIA mai sunt putine imobile disponibile.

Afla mai multe despre oferta de apartamente SOLUMNIA: 0771 095 195, apartamente@solumnia.ro , www.solumnia.ro

 loading...

Adauga un comentariu