Magazin

SOLUMNIA – OPORTUNITATE DE INVESTIŢII:  APARTAMENTE NOI CU TVA 5% CADOU 

Publicat: 28 aug. 2020

SOLUMNIA continua campania de sustinere a investitiilor imobiliare cu randament financiar mare, oferind oportunitati de achizitie si investitii, atat celor care cauta apartamente noi pentru locuit, cat si investitorilor in cautarea celor mai bune oferte de apartamente pentru inchiriat sau revanzare. Astfel, clientii beneficiaza de TVA 5% cadou la orice apartament SOLUMNIA cu 1, 2, 3 şi 4 camere, indiferent de modalitatea de plata aleasa. Aceasta oferta SOLUMNIA se bucura de succes in randul celor care urmaresc cele mai bune oportunitati de pe piata imobiliara, avand in vedere raportul dintre pretul de achizitie cu discount, calitatea constructiei, dotarile si finisajele incluse, dar si zona în care sunt amplasate noile apartamente SOLUMNIA. 

La plata integrala, clienţii beneficiaza de un pret foarte bun de achizitie, care genereaza un randament financiar mare, atat la revanzare, cat la inchiriere, iar, in contextul dezvoltarii zonei, valoarea apartamentelor va creste semnificativ, atat datorita cladirii de birouri SOLUMNIA, cat si a facilitatilor din ansamblu.

 

SOLUMNIA – Facilitati unice in zona Aurel Vlaicu

Ansamblul mixt SOLUMNIA dispune de: apartamente cu 1-4 camere, o cladire de birouri de 8 etaje, dar si facilitati importante atat pentru comunitatea de investitori, cat si pentru cei care aleg apartamentele SOLUMNIA pentru locuire:

– spatii comerciale cu destinatii variate (inclusiv supermarket)

– spatii de birouri flexibile si zone de lucru creative

– sala de conferinte si spatii pentru organizare evenimente

– sala de fitness, zone de relaxare & socializare

– statii de incarcare masini/vehicule electrice si parcare pentru biciclete

– singurul ansamblu din Aurel Vlaicu care dispune de 3 niveluri de parcari subterane

– 130 locuri de parcare subterana și supraterana, cu autorizaţie pentru securitate la incendiu

– degivrarea cailor de rulare exterioare & acces bloc  

– acces controlat in ansamblu, paza si supraveghere video permanente

– serviciu de administratie.

Apartamente noi cu 1-4 camere

Apartamentele SOLUMNIA sunt foarte bine construite, fundatia cladirii rezidentiale, considerata cea mai inalta (42 m) cladire de apartamente din Iasi, dispusa pe 17 niveluri, din care 3 niveluri de parcari subterane, fiind realizata de compania Terratest – lider în fundatii speciale, cu o expertiza semnificativa in realizarea celor mai complexe fundatii din Romania si a unor constructii extrem de importante. Iesenii pot alege intre apartamentele SOLUMNIA cu 1, 2, 3 sau 4 camere, cu suprafete de la 41 mp – 127 mp. Apartamentele SOLUMNIA au suprafete generoase, optim compartimentate, 1 sau 2 bai, fiind apreciate de clienti pentru calitatea si siguranta constructiei, caracterul functional, geamurile inalte si largi, dotarile si finisajele atent alese, ideale pentru confortul oricarei familii, dar mai ales, raportul corect intre calitate si pret. 

Dotari premium & finisaje de calitate

Toate apartamentele SOLUMNIA beneficiaza de dotari si finisaje premium, foarte importante pentru confortul oricarei familii, dar si pentru valoarea de inchiriere a acestora:

– confort termic & fonic (zidarie din caramidă 25 cm la exterior si intre apartamente; termoizolatie din vata minerala bazaltica de 10 cm)

– incalzire in pardoseala Rehau

– centrala termica Immergas (murală cu condensare)

– aparat de aer conditionat 12.000 BTU

– bai utilate (cada, wc & lavoar suspendate, oglinda) si mobilate 

– tamplărie Salamander – profil PVC, 7 camere si geam tripan

– usi interioare Porta, de tip celular cu fete din HDF

– usa exterioara metalica Megadoor  

– parchet laminat Egger Pro, special pentru incalzirea in pardoseala 

– gresie si faianta Cristacer calitatea 1, rectificata 

– gresie antiderapanta si rezistenta la temperaturi scazute (balcon)

– finisaje interioare realizate cu vopsea ecologica & antibacteriana Fluger, marca lider in Danemarca.

 

Aurel Vlaicu – noul pol de dezvoltare a Iasului

Noul ansamblu mixt SOLUMNIA, amplasat pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, se afla la 50 m de statia de tramvai Phoenix, la 2 minute de Piata Doi Baieti (Tatarasi), la 7 minute de Iulius Mall & Palas Mall si la 10 minute de Aeroportul International. Aurel Vlaicu este o zona foarte buna, linistita, ideala pentru familii, este aproape de centru, de gradinite, scoli si spitale, avand trafic fluid si o infrastructura in curs de modernizare.

Afla mai multe despre oferta de apartamente SOLUMNIA & profita de oportunitatile ansamblului mixt SOLUMNIA: 0771 095 195, apartamente@solumnia.ro, www.solumnia.ro

Tags:
Adauga un comentariu