National

SOLUMNIA – PESTE 70% APARTAMENTE VÂNDUTE

Publicat: 07 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
SOLUMNIA - PESTE 70 APARTAMENTE VÂNDUTE

SOLUMNIA este unul dintre cele mai apreciate ansambluri noi din Iasi, atat datorita calitatii constructiei, fiind cea mai inalta cladire de apartamente din oras (42 m inaltime), construita pe 17 niveluri, din care 3 niveluri de parcari subterane, cat si a ofertei comerciale.
Calitatea constructiei, realizata cu zidarie din caramida si termoizolatie din vata minerala bazaltica, complexitatea fundatiei, realizata de compania Terratest Geotehnic, lider national in fundatii speciale, dotarile si finisajele premium, dar si oferta comerciala adaptata nevoilor clientilor, au facut ca ansamblul SOLUMNIA sa se diferentieze semnificativ de alte proiecte imobiliare si sa fie ales atat de catre investitori din Bucuresti, Cluj si alte orase ale tarii, cat si de familii tinere, care isi cauta o locuinta stabila in Romania.

Modalitati de plata flexibile & cea mai buna oferta de apartamente

Pretul de vanzare al apartamentelor SOLUMNIA este unul foarte bun raportat la calitatea constructiei, la dotarile si finisajele incluse In pret, dar si la facilitatile din ansamblu si zona. De aceea, in primele 10 luni de la lansarea pe piata au fost vandute peste 70% din numarul total de apartamente. Iesenii pot alege intre apartamentelele SOLUMNIA cu 1, 2, 3 si 4 camere, cu suprafete intre 43 – 127 mp, disponibile atat pe etaje intermediare, cat si la etajele superioare, cu vedere panoramica spre oras. Toate apartamentele SOLUMNIA beneficiaza de dotari si finisaje premium, care asigura un confort sporit de locuire: incalzire in pardoseala, centrala termica murala cu condensare, aparat aer conditionat, tamplarie profil PVC, 7 camere si geam tripan, usi interioare de tip celular cu fete din HDF, parchet laminat, gresie si faianta calitatea 1, rectificata, gresie antideranpanta si rezistenta la temperaturi scazute, bai utilate si mobilate.

Aurel Vlaicu – noul pol de dezvoltare a orasului

Ansamblul SOLUMNIA este amplasat in zona Tatarasi – Piata 2 Baieti, pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, cu acces si de pe Bd. Chimiei, la 50 m de statia de tramvai Phoenix. Aurel Vlaicu este o zona ideala atat pentru familii, cat si pentru investitori, datorita traficului fluid si a legaturilor foarte bune spre centru, a proximitatii fata de gradinite, scoli, centre de retail si centre comerciale, dar si a interesului companiilor multinationale de a-si deschide sedii sau puncte de desfacere in zona Aurel Vlaicu.
Pentru detalii despre apartamentele SOLUMNIA si disponibilitati, contacteaza direct echipa SOLUMNIA: 0771 095 195, [email protected], www.solumnia.ro.

 

Adauga un comentariu