Magazin

Solumnia sărbătoreşte primul an cu premii de 100.000 euro 

Publicat: 12 mai 2020

SOLUMNIA sarbatoreste primul an pe piata imobiliara din Iasi cu premii in valoare de 100.000 euro acordate clientilor care au achizitionat deja apartamente SOLUMNIA.

Ansamblul mixt SOLUMNIA continua traditia celor mai bune oferte si campanii de fidelizare a clientilor oferindu-le posibilitatea acestora de a creste valoarea investitiei imobiliare, prin achizitia de imobile extrem de importante atat pentru confortul de locuire, cat si pentru inchiriere sau revanzare.

100 vouchere pentru 100 clienti multumiti

Premiile se acorda sub forma de vouchere discount in valoare de 1.000 euro si pot fi folosite de clientii SOLUMNIA pana pe 30 iunie 2020 pentru achizitia unor imobile noi in cadrul ansamblului mixt, cum ar fi: o boxa, un loc de parcare subteran sau un apartament SOLUMNIA cu 1, 2, 3 sau 4 camere. Voucherele sunt nominale si nu pot fi cumulate cu alte vouchere sau promotii.

Cea mai buna oferta de apartamente

Ansamblul mixt SOLUMNIA include cea mai inalta cladire rezidentiala din Iasi, care dispune de 121 apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, dar si o cladire de birouri construita pe 10 niveluri, care include spatii de birouri si spatii comerciale cu randament financiar mare, care vor creste semnificativ valoarea investitiei si a apartamentelor.

Pretul de vanzare al apartamentelor SOLUMNIA este unul foarte bun raportat la zona, calitatea constructiei, dar si la dotarile si finisajele incluse in pret. De aceea, in 12 luni de la lansarea ansamblului rezidential au fost vandute peste 80% din numarul total de apartamente. 

Toate apartamentele SOLUMNIA beneficiaza de dotari si finisaje premium, care asigura un confort sporit de locuire, cum ar fi: incalzire in pardoseala, centrala termica murala cu condensare, aparat aer conditionat, tamplarie profil PVC, 7 camere si geam tripan, usi interioare de tip celular cu fete din HDF, parchet laminat, gresie si faianta calitatea 1, rectificata, gresie, bai utilate si mobilate, izolare fonica s.a


Aurel Vlaicu – noul pol de dezvoltare a orasului

Ansamblul SOLUMNIA este amplasat in zona Tatarasi Sud, pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, la 2 minute de Piata Doi Baieti si la 50 m de statia de tramvai Phoenix, avand dublu acces atat de pe Aurel Vlaicu, cat si de pe Bd. Chimiei. Aurel Vlaicu este o zona ideala atat pentru familii, cat si pentru investitori, datorita traficului fluid si a legaturilor foarte bune spre centru, a proximitatii fata de gradinite, scoli, centre de retail si centre comerciale, dar si a interesului companiilor multinationale de a-si deschide sedii sau puncte de desfacere in zona Aurel Vlaicu.

Adauga un comentariu