Actualitate

Sondaje de ultimă oră! Incompetența Guvernului Orban spulberă orice speranță a românilor

Publicat: 18 nov. 2020
Sondaj
Sondaj

Din păcate, modul în care a fost gestionată pandemia de coronavirus a lăsat urme adânci în rândul cetățenilor. Mai multe sondaje de opinie demonstrează faptul că românii nu mai au speranță și nici încredere în deciziile pe care autoritățile le iau. Incompetența Guvernului Orban a destabilizat România pe toate planurile.

În perioada 15-17 noiembrie 2020 au fost efectuate mai multe sondaje de către Grupul de Studii Socio Comportamentale AVANGARDE pe 815 subiecți aleși aleator simplu. Aceștia fac parte din populația adultă neinstituționalizată a României. Metoda folosită este cea a interviurilor telefonice (CATI). Marja de eroare pentru aceste sondaje este de 3,3% pentru un nivel de încredere de 95%.

Intenţia de vot pe partide:

PNL – 31,2%

PSD – 27,3%

USR-PLUS – 12,5%

UDMR – 5,1%

PMP – 4,8%

Pro România – 4,6%

PER – 4,3%

PPU-sl – 2%

Conform unuia dintre sondaje, în viziunea românilor guvernanții nu ar obține notă de trecere. 51% dintre persoanele care au răspuns au oferit note cuprinse între 1-4.

 

Articol în curs de actualizare

Comentarii
  • sondaj de casa al psd si bzi sa vo trag la muie daca usr plus va lua peste 20 lasuta pe 7 decembrie sa intru si sa i dau la muie celui care a postat acest sondaj la comanda politica?eu tio trag de pe acum la muie!

Adauga un comentariu