International

Sora cea mare a lui Kim Kardashian, Kourtney, s-a măritat la 43 de ani. Pe voal a avut brodat chipul Fecioarei Maria

Publicat: 23 mai 2022
Kourtney Kardashian în rochie de mireasă
Kourtney Kardashian și toboșarul trupei Blink-182, Travis Barker, s-au căsătorit în Portofino, Italia

Kourtney Kardashian și toboșarul trupei Blink-182, Travis Barker, s-au căsătorit în Portofino, Italia. Nunta cuplului a fost găzduită de brandul Dolce & Gabbana. Vedeta TV, mama și surorile ei, Kris și, respectiv, Kim, Khloe, Kendall și Kylie, au purtat toate mai multe creații Dolce & Gabbana.

De la eveniment nu au lipsit nici copiii mirilor. Kourtney are doi fii și o fiică, Mason (12 ani), Penelope,  și Reign, din fosta relație cu Scott Disick. La rândul său, Travis are trei copii, doi biologici, un fiu și o fiică, Landon și Alabama, și o fiică adoptată, Atiana, din fostul mariaj cu modelul Shanna Moakler.

După aproape un an de relație, Kourtney și Travis s-au logodit în octombrie 2021. Cuplul s-a căsătorit civil la începutul lunii mai, în Santa Barbara, California. Ceremonia religioasă a avut loc pe 22 mai 2022, în Portofino, în vila L’Olivetta, deținută de Dolce & Gabbana, iar petrecerea a avut loc în Castelul Brown, care datează din secolul al XVI-lea.

Kourtney a schimbat două rochii mini care au atras numeroase reacții negative

În weekendul dinaintea ceremoniei religioase, vedeta TV a purtat o rochie mini neagră, cu o icoană a Sfintei Maria în centrul acesteia. Outfit-ul a fost accesorizat cu un voal negru.

„Cea mai nepotrivită ținută pentru un moment atât de special”; „Este o nuntă sau o înmormântare?”; „Arată ca Familia Addams”; „A purta chipul Fecioarei Maria pe o rochie neadecvată”; „Dizgrațioasă”; „Dezastru”; „Nuntă într-un costum de Halloween”, acestea au fost câteva dintre reacțiile negative.

Ulterior, în ziua nunții, Kourtney a purtat o rochie mini albă cu dantelă și cu talia marcată cu un corset din satin. Look-ul a fost completat de un voal grandios, care a redat o icoană a Fecioarei Maria.

„Oribilă rochie”; „Toți banii din lume și poartă lenjerie intimă în ziua nunții”; „Nu poți cumpăra eleganță, ar trebui să-i fie rușine să apară așa în fața copiilor ei”; „Încă aștept să se îmbrace”; „Rochia ei n-a fost gata la timp așa că a mers în lenjerie intimă?”, acestea au fost doar câteva dintre criticile celei de-a doua rochii.
Adauga un comentariu