Sport

Sorana Cîrstea a învins-o și pe Bianca Andreescu. „Jur că sunt mai stresată ca pe teren”

Publicat: 01 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorana Cîrstea a învins-o și pe Bianca Andreescu. Jur că sunt mai stresată ca pe teren

Sorana Cîrstea s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului Mutua Madrid Open Virtual Pro, după ce a învins-o pe canadianca de origine română Bianca Andreescu cu scorul de 7-6 (7-4), în sferturile de finală. Cîrstea a câștigat toate cele patru meciuri susținute până acum în competiția virtuală și va juca în penultimul act contra învingătoarei dintre franțuzoaica Fiona Ferro și croata Donna Vekic.

Sorana Cîrstea e în semifinale la Mutua Madrid Open Virtual Pro

În celelalte trei partide le-a învins cu 3-0 pe britanica Johanna Konta, cu 4-2 pe ucraineanca Elina Svitolina (după ce a salvat trei mingi de meci) și cu 3-1 pe Victoria Azarenka.

„Jur că sunt mult mai stresată decât pe teren. Mi-am zis: «Sorana, nu se poate, e doar un joc». Sunt în semifinale, pentru prima dată! Toată lumea joacă aproape la fel ca în realitate. Jur că toate fetele joacă similar. Este foarte interesant. Mi-au plăcut mult aceste zile”, a afirmat Sorana la final.

De asemenea, românca a câștigat cu 4-2 în fața unei jucătoare profesioniste de jocuri, Cristinini.

Turneul Mutua Madrid Open a fost anulat în 2020 din cauza epidemiei de COVID-19

După anularea ediției 2020 a competiției pe zgură din capitala Spaniei, patronată de Ion Țiriac, responsabilii turneului Mutua Madrid Open au decis să mizeze pe un turneu alternativ, disputat online, prin intermediul jocului video Tennis World Tour, în perioada 27-30 aprilie.
Turneul va beneficia de o donație de 150.000 de euro pentru cele două tablouri (ATP și WTA), iar învingătorii vor decide apoi ce parte vor oferi jucătorilor și jucătoarelor cu cele mai mari probleme economice.
În afara acestei sume, 50.000 de euro vor fi donați Băncii de Alimente din Madrid, pentru reducerea impactului social al pandemiei de COVID-19, după cum au anunțat organizatorii.

Adauga un comentariu