Sport

Sorana Cîrstea, OUT de la Madrid Open, după un parcurs aproape perfect

Publicat: 02 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorana Cîrstea OUT de la Madrid Open după un parcurs aproape perfect
Sorana Cîrstea

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de franțuzoaica Fiona Ferro cu 6-3, joi, în semifinalele turneului Mutua Madrid Open Virtual Pro.
Cîrstea venea după patru victorii consecutive în competiția virtuală, cu britanica Johanna Konta, ucraineanca Elina Svitolina, belarusa Victoria Azarenka, în faza grupelor, și împotriva canadiencei de origine română Bianca Andreescu, în sferturi.

Fiona Ferro – Kiki Bertens, finala Mutua Madrid Open Virtual Pro

În finală, Ferro o va înfrunta pe olandeza Kiki Bertens, care a trecut în penultimul act de daneza Caroline Wozniacki cu 7-5. Finala va avea loc joi seara.
De remarcat că Bertens a câștigat ultima ediție a turneului WTA de la Madrid, anul trecut, 6-4, 6-4 cu Simona Halep în finală, iar în 2018 a jucat finala cu cehoaica Petra Kvitova.

După anularea ediției 2020 a competiției pe zgură din capitala Spaniei, patronată de Ion Țiriac, responsabilii turneului Mutua Madrid Open au decis să mizeze pe un turneu alternativ, disputat online, prin intermediul jocului video Tennis World Tour, în perioada 27-30 aprilie.
Turneul va beneficia de o donație de 150.000 de euro pentru cele două tablouri (ATP și WTA), iar învingătorii vor decide apoi ce parte vor oferi jucătorilor și jucătoarelor cu cele mai mari probleme economice. În afara acestei sume, 50.000 de euro vor fi donați Băncii de Alimente din Madrid, pentru reducerea impactului social al pandemiei de COVID-19, au anunțat organizatorii

Adauga un comentariu