Local

Sorin Iacoban și Bogdan Abalași au votat la secţiiile la care sunt arondați – FOTO, VIDEO

Publicat: 27 sept. 2020
Sorin Iacoban a votat la alegerile locale 2020
Sorin Iacoban a votat la alegerile locale 2020

Sorin Iacoban, candidatul PRO România la alegerile locale 2020 a votat la alegerile locale 2020, la secţia la care este arondat. Acesta a venit la vot alături de mai mulţi candidaţi din formaţiunea politică.

UPDATE: Bogdan Abalași, candidatul PRO România la șefia Consiliului Judeţean a votat la secţia la care era arondat

” Cu siguranţă am votat pentru idealurile pe care generaţia mea le are. Am votat pentru profesionişti, pentru oameni oneşti, oameni care au realizări, am votat cu gândul la generaţia viitoare. Am votat pentru prosperitate, profesionalism. Fie ca Bunul Dumnezeu să binecuvânteze judeţul Iaşi.

Sorin Iacoban a votat, alături de colegi, pentru o echipa tânără

Prezent la ieșirea de la vot, candidatul PRO România le-a declarat jurnaliștilor că a votat o echipa tânără și nouă în politică:

” În primul rând a mvotat pentru oameni noi în politică, pentru o echipă de oameni pricepuţi care să facă proiectele oraşului, am votat pentru o echipă de tineri, am votat pentru Iaşi şi pentru ieşeni. Haideţi la vot pentru că în mâinile dumneavoastră stă schimbare, haideţi la vot că, pentru cei care v-au dezamăgit până acum să nu o mai facă. Mulţumesc echipei noastre, o echipă tânără, unită care a devenit o familie.”

Comentarii
Adauga un comentariu