Actualitate

Sorin Avram Iacoban, PRO România: „Ca urmare a evenimentelor în desfășurare, cerem ferm Demisia Guvernului Orban!”

Publicat: 14 nov. 2020
Sorin Iacoban
Sorin Iacoban

Sorin Iacoban a făcut declarații de ultimă oră privind incendiul de la Piatra Neamț. Acesta susține că mor oamenii nu doar de COVID, ci ard de vii. De fapt arde o țară întreagă!

„Demisia, inconștienților! Demisia de urgență până nu ne omorâți pe toți și rămâneți doar voi în baloanele voastre!
Vrem spitalul de la Lețcani și îl vrem în seara aceasta, nu mâine, nu peste 10 ani când trece pandemia!

Cerem ministerului Sănătății, prin vocea ministerului Tătaru și Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, să explice opiniei publice care sunt cauzele acestei nenorociri și, mai ales, ce este această „alba-neagra” cu postul de manager al spitalului? Nici în țările lumii a treia nu se schimbă 7 manageri în 8 luni de zile! Este imperativ să se stopeze această invazie de incompetență guvernamentală și lipsă de implicare pentru viața și sănătatea oamenilor! Cu ce au greșit românii de trebuie să treacă din nou și din nou prin astfel de cumplite evenimente, domnule Președinte?

Acum pentru ce a mai fost necesar să moară oameni? Și dacă Victor Ponta a trebuit să deconteze politic tragedia de la „Colectiv”, vom vedea o măsură similară și în privința lui Ludovic Orban? Pentru că așa e corect, dacă sunteți onest și fără dublă măsură!

Demisia Guvernului Orban!

Guvernul vostru și baronul PSD-ist Arsene Ionel trebuie să-și prezinte demisiile de urgență și să se ascundă de rușine, incompetență și minciună. Ne spuneți că lucrurile sunt sub control și iată ce se întâmplă sub nasul vostru. Ați schimbat 8 manageri la spitalul din Neamț și v-ați dus din rău în mai rău.

Spitalul de la Lețcani este și acum nefuncțional, l-ați jucat ba prin Popa, ba prin Alexe, și tot nu ați rezolvat nimic!
Iohannis țipa ca în gură de șarpe demisia lui Ponta să-și pună Guvernul lui. Iată cum destinul a lovit înapoi, din păcate cu prețul oamenilor nevinovați, pentru interesele voastre meschine.

Ce vină a avut Ponta ca au scăpat artificiile de sub control?
Dar voi, voi ce vină credeți că aveți când mâncați fructe de mare în baloane încălzite, când tragedia vă bătea la ușă?
Demisia!”, a transmis Sorin Iacoban.

Comentarii
 • Niste mizerii de guvernanti ce se joaca cu vietile romanilor de parca ar juca septica, noi oamenii nu suntem statistici ci suntem fiinte vii cu vise idealuri si cap pe umeri si trebuie sa ii dam afara pe acesti criminali ce ne ucid pe capete.
  Orbane sa te bata Dumnezeu!

 • Chiar sunt curios daca mai iese lumea in strada sa spuna CORUPTIA UCIDE! sau DEMISIA GUVERNULUI! Sa vad cum se marsaluieste din Piata Unirii pana in Campus Tudor si apoi pana la PNL in Podu Ros. Sau acum exista deja GUVERNUL MEU si masele nu mai trebuie agitate. Oricum e COVID. Sa stea in case. LINISTITE LA LOCURILE LOR. As vrea ca Orban sa aiba onoarea si demnitatea de care a dat dovada PONTA in 2015. Dumneze sa-i ierte pe cei decedati! Multa sanatate celor raniti! Doamne ajuta!

 • In romania se moare de toate si de saracie si de foame si de toate de vina sintem noi ca nu iesim in strada sa ne facem aici in tara noastra o viata decenta suntem in lumea a treia ROMANIA ESTE IN LUMEA A TREIA, CORUPTIA CONDUCE ROMANIA SI CORUPTII II PLATIM NOI, JOS CORUPTII INCOMPETENTII SI PENALII, SA MAREASCA SALARIILE PENSIILE SI ALOCATIILE CA MURIM DE FOAME

 • Iacobane! vezi ca Spitalul din Piatra Neamt este sub patronajul CJ Piatra Neamt care este condus de un vajnic PSD-ist, Ionel Arsenie.
  Cand intr-un an de zile schimbi 8 directori ca pe sosete si-i faci numiri pe criterii politice asta este rezultatul.
  Ministerul Sanatatii are vina lui, trebuia sanctionat proprietarul adica CJ Piatra Neamt, nu a facut-o, dar raspunderea este a celor din urma, asa ca nu ai de ce sa faci valuri pentru ca ori PSD ori Pro Romania tot un drac sunteti din aceeasi MATCA PSD-ista.

 • Guvernul,care este si corupt si incompetent TREBUIE demis!
  Iar cei de la NT trebuie sa raspunda pentru cele intamplate.
  Sunt aspecte din sfera penalului
  Acum nu mai iese Johannis sa ne spuna:
  ,,au trebuit sa moara oameni….”…….
  pentru ca NU doreste sa cada guvernul lui de maimutze.

 • Păi cum să iasă otto de șparanghel și să-și demită suinele pdle-niste pe care le manipulează cum vrea el—-sau cum primește ordin ——

Adauga un comentariu