Actualitate

Sorin Iacoban: “Ciuma Roșie are un vaccin, Pro România”

Publicat: 09 aug. 2020
Sorin Iacoban: “Ciuma Roșie are un vaccin, Pro România”
Sorin Iacoban: “Ciuma Roșie are un vaccin, Pro România”

Candidatul Pro România la Primăria Municipiului Iaşi, Sorin Iacoban, are o reacţie acidă la practicile duse de PSD în comunele din Iaşi. Conform liderului Pro România Iaşi, candidaţii formaţiunii politice din judeţ au fost convinşi de actualii primari PSD să nu candideze. Totuşi, metodele prin care au fost convinşi, susţine Sorin Iacoban, sunt neortodoxe şi ilegale.

Sorin Iacoban: “Ciuma Roșie are un vaccin, Pro România”

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Sorin Iacoban, liderul Pro România, îi acuză pe mulţi dintre liderii PSD din localităţi că se ocupa cu practici neortodoxe pentru a îi face pe candidaţii Pro România să renunţe la candidaturi. Conform mesajului transmis de Sorin Iacoban, se pare că primarii marelor oraşe din judeţ, Paşcani, Târgu Frumos şi Hârlău, dar şi în comunele judeţului, exista ameninţări cu bătaia, pierderea locurilor de muncă, sau chiar anumite sume de bani la mijloc:

” Primarii PSD, încă în funcție, proliferează amenințări și fac presiuni de toate felurile către candidații noştrii la primăriile UAT-urilor pe care încă le conduc! La Paşcani , TG Frumos, Hârlău și în comunele județului s-au ajuns la situații în care, candidații PRO România au fost ameninţaţi cu pierderea locului de muncă, cu bătaia sau cu închiderea afacerilor locale! În aceste condiții avem un mesaj clar și fără echivoc pentru ei: CIUMA ROŞiE are un vaccin: PRO România!” se arată în mesajul postat de Sorin Iacoban.

În altă ordine de idei, sursele noastre au afirmat că în unele localităţi, această practică este una reală. Se pare că unii primari PSD îşi terorizaza contradanditatii de la Pro România sau chiar le da sume de bani. Se pare că la Târgu Frumos, toţi potenţialii candidaţi Pro România au fost scoşi din joc de actualul primar, Ionel Vatamanu, iar la Paşcani, Dumitru Pantazi ar fi vrut să îl ”convingă” pe candidatul Pro România să nu mai candideze, dar fără succes.

 

Avertismentului lui Bogdan Abalași pentru Maricel Popa

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, fostul subprefect al Iaşului atrage atenţia asupra practicilor pe care Maricel Popa le are când vine vorba despre cheltuirea banului public. Conform Abalași, Maricel Popa pune presiune asupra membrilor şi simpatizanţilor Pro România din judeţ.

Acuzaţiile făcute de Abalași sunt extrem de grave şi duc până la ideea ca Maricel Popa îi ameninţa cu bătaia sau cu pierderea slujbelor pe cei care susţin partidul din care face parte.

” Îl avertizez public pe Maricel Popa, să se liniștească! Știu disperarea pe care o are! Știu presiunile pe care le face, împreună cu oamenii din subordine, plătiți regeşte din bani publici, asupra membrilor PRO ROMÂNIA din județul Iaşi, adevărați reprezentanți ai stângii moderne. Mă întreb, de ce îi amenință cu bătaia și pierderea slujbelor pe membrii și simpatizanții PRO ROMÂNIA?”

Comentarii
  • Chiar nu va e rusine mai Psd istilor. Baa ati crescut de mici la Psd, tu Iacoban si Bogdan. Acuma veniti sa ce, sa spuneti ca voi sunteti stanga?? Ha ha ha ha pai sunteti sange Psd,! Bogdane in cate partide te ai plimbat inainte sa devii ProTraseist??? Oameni buni de la PSD a emigrat la PC, dupa a emigrat la ALDE, dupa a emigrat ProTraseisti! Acuma Bogdane tu de care esti, tot de stanga???? Ha ha ha ha ha multi prosti de buna credinta mai cred in voi!!!
    ProTraseistii e singurul partid de stanga!!! Care la conducere e unul care dovedit de instanta ca a PLAGIAT!!! Oare foloasele de pe diploma de doctor le da inapoi?

  • Astă e tupeu maxim! Iacobane “ ciuma roșie” te-a scos din foame,ți-a dat servici,te-a făcut consilier,parlamentar,ți-a dat amantă pe care ai luat-o de nevastă etc și acum sari la beregată??? Bă agaricilor,sunteți penibilii -penibililor,la municipiu nu intrați n CL iar la județ sunteți la limită dar încă câteva atacuri din astea descalificante va vor bagă sub masă!

Adauga un comentariu