Actualitate

Sorin Iacoban, PRO România: „Guvernul PNL, o nouă umilință pentru ieșeni!”

Publicat: 29 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorin Iacoban PRO România Guvernul PNL o nouă umilință pentru ieșeni
Sorin Iacoban, Pro România

După 30 de ani de democrație, ieșenii trăiesc cea mai mare umilință posibilă prin acest Plan Național de Redresare și Reziliență, pompos numit astfel de către Guvernul PNL. 88 de milioane de euro din 30 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană sunt o bătaie de joc fără precedent la adresa noastră. Am ajuns ai nimănui sub liberali, suntem lăsați pe cont propriu, în timp ce alții primesc finanțări importante pe criterii politice. Este complet inadmisibil! 0,3% din bani, atât merită ieșenii, în condițiile în care Chirica și Alexe sunt de la PNL? 

Amintiți-vă cum Orban vorbea de faptul că vom fi ,,tigrii Europei” și vor da României ,,oportunități cu care nu s-a mai întâlnit în istoria sa”. Câtă ipocrizie și câtă lipsă de viziune și nepăsare pentru fosta capitală a României cu aceste numere jenante. Cum aveți curajul să ne mai priviți în ochi pe oamenii care trăim în județul acesta, dându-ne mai mult în glumă 0,3% din bani? Cum aveți curajul să ne cereți votul? Cum veți explica ieșenilor că 88 de milioane sunt o șansă istorică ce ne va transforma în numărul 1 în Europa? Vă bateți joc în totalitate de noi, și nu mai suportăm. Nu mai avem răbdare!

Ne-ați păcălit cu autostrada, ne-ați păcălit cu spitalul regional, cu câte și mai câte vorbe deșarte, dar până când? Suntem și noi moldovenii oameni, chiar dacă suntem analfabeți funcționali în vederea voastră, așa cum ne-ați catalogat, dar sărăcia și emigrarea acestei zone credeți că le veți opri prin asemenea batjocuri?

Județul Iași are nevoie acum, mai mult ca niciodată, de lideri puternici și uniți care să bată cu pumnul în masă, chiar la propriu dacă e nevoie, pentru că altfel vom ajunge din tigrii Europei săracii continentului.

Opriți-vă! Nu ne mai ignorați! 

Comandat de Partidul PRO România Iaşi, Publicat de S.C. XYZ STREAM S.R.L., CUI AEP 11200008

Adauga un comentariu