National

Sorin Roșca Stănescu: „Procurorul se teme de Băsescu. Sau poate de Petrov” – VIDEO

Publicat: 26 dec. 2020
Traian Băsescu, fostul președinte al României

Jurnalistul Sorin Roșca Stănesc a postat un clip pe o rețea de socializare în care se întreabă dacă procurorul care se ocupă de cazul fostul președinte Traian Băsescu se teme de acesta. Procurorul de caz ar trebuii să-l ancheteze pe Traian Băsescu pentru două fapte: fals și uz de fals. Acesta susține că pe timpul comunismului și-a turnat colegii folosindu-se de pseudonimul Petrov.

Cu toate că aceste fapte se pedepsesc de lege, anchetă bate pasul.

„O anchetă care ar trebuii declanșată de mult și care ar trebuii să fie și finalizată, zace într-un sertar. Asta înseamnă că procurorul de caz nu-și face datorie. Se teme de Băsescu sau se teme de Petrov” spune Sorin Roșca Stănesc, într-un video postat pe youtube.

Curtea de Apel București l-a declarat colaborator al Securităţii pe Trăian Băsescu

Magistrații Curții de Apel București au constatat că fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost colaborator al Securității, decizia nefiind definitivă.

Recursul facut de Traian Basescu este judecat de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Comentarii
  • Dl. Sorin Rosca Stanescu poate ar trebui sa va preocupe ce se intampla acum in Romania si mai renuntati la obsesia Basescu. Deja este prea mult.

  • Deci, vin informații de toate felurile, inclusiv de natură documentară, cum că acest dobitoc sinistru le-a cam avut cu Securitatea. Registru-jurnal, de la Securitate. Mărturii testimoniale. Mai apoi apar note informative, scrise de hahaleră, în care-și turna colegii. Îl întreabă: ai făcut poliție politică ? Noooo, nu ezistă. Dă și în scris, că nu știe, n-a văzut, n-a auzit. Apoi, după apariția hârtiilor, recunoaște c-ar fi ceva, dar n-a știut că Direcția IV e la Securitate. El credea că e… la Armată ! Și întreb: ce are a face ? Atenție, personajul e capabil de orice. La o adică, n-a ezitat să se folosească de Securitate, SRI, Parchet și instanțe, contra adversarilor politici. Încuierea, pe măcar câțiva ani, a acestui impostor sinistru devine o chestiune de onoare pentru România. Destul cu minciunile, cu falsurile, cu hoțiile și impostura !

  • Oricare a incalcat legea trebuie pedepsit,cu atat mai mult un presedinte de tara.Cum sa-ti permiti sa minti si mai ales sa furi poporul?Asa au facut cei 2 mediocri presedinti, Iohanis si Petrov-Basescu care au franat 20 de ani dezvoltarea Romaniei.Ei au inventat formulele cu statul de drept coruptia si antecoruptia,pentru a-si elimina adversarii politici.Acum nu mai discuta nimeni despre asa ceva.O fi disparut coruptia?Daca nu se mai uita nimeni la casele lor,da!

  • Stau si ma intreb cum ar fi aratat Romania cu Veorica presedinte si guvern psd,personal cred ca nu mai ieram in UE mai repede decat Anglia

  • Cu asa alegator, asemenea presedinti.Slugi ascultatoare cu ochii inchisi.Nu uitati ca intrarea in UE si NATO s-a facut in perioada guvernarii PSD.Deci intrebarea „cum ar fi fost Romania ….cu PSD este un pic aiurea.Acum in guvern este „baiatul” cuiva cu legaturi prin SRI,sau alte structuri care nu are legatura cu bunastarea Romaniei.Competenta nu,doar pile si interesul unei gasti politice.

  • Mda tara asta arata asa datorita guvernarii psd-iste (neocomunisti) urmasii lu’ tacicu si lu’ mamica,noroc ca romanii nu-s toti prosti sa voteze haur si pzd! si da ai dreptate cu alegatori ca tine care vor fi din ce in ce mai putini a ajuns tara aici,psd e o gasca de mafioti care de 31 de ani devalizeaza aceasta tara!!

  • Tu la orice intrebare ai acelasi raspuns; castravete,precum facea Florin Piersic intr-o sceneta.Mai citeste,stii prea putin,spre deloc.Viseaza la Basescu-Petrov si iohanis o mana de case,dar spune-le sa nu mai fure munca altuia.Stiu ca in afara de „castravete” nu ai alt raspuns,ca si ei.

  • Bine ca esti tu „citit”,parerea mea personala e ca stai prea mult pe televiziunile INFECTE ale acestei tari si mesteci un rahat pe care l-am auzit de nenumarate ori.Valabil si ptr tine,informeaza-te din mai multe surse,asta daca nu esti un sinecurist cu tema de partid si te cred.Pacat de ratacitii acestei tari care voteaza….aiurea!

Adauga un comentariu