Actualitate

Sorin Roșca Stănescu: „Votul meu se duce la doamna Dăncilă”

Publicat: 20 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorin Roșca Stănescu Votul meu se duce la doamna Dăncilă

Sorin Roșca Stănescu a făcut declarații în ceea ce privește votul acestuia în data de 24 noiembrie 2019. În turul al II-lea, jurnalistul a menționat că va vota PSD. Sorin Roșca Stănescu a dezvăluit în studioul Antena 3, că votul  dumnealui va merge pentru prima dată la PSD.

„În acest platou (n.r. Antena 3), în direct, l-am luat la figurat, desigur, de beregată pe Codrin Ștefănescu, care a anunțat că negociază pentru voturile luate de Mircea Diaconu. Și am sărit spunându-i că votul meu nu se tranzacționează. Eu am votat cu Mircea Diaconu, printre altele și pentru poziția fermă adoptată față de natură.

Acum, anunț că nu trebuie tranzacționat în continuare nimic, pentru că votul meu se duce pentru prima dată în viața mea spre PSD, după ce am văzut intervenția doamnei Dăncilă legată de păduri și de alte subiecte și bălmăjala cu care a răspuns Klaus Iohannis. A retrimis Parlamentului spre examinare Legea pădurilor, în loc să o lase să curgă și să intre în exercițiu această lege”, a spus Sorin Roșca Stănescu.

„Deci îl anunț pe Codrin Ștefănescu că votul meu nu a fost tranzacționat, dar, pentru toată rușinea de ieri, votul meu se duce la doamna Dăncilă și probabil și votul altora”, a afirmat Sorin Roșca Stănescu, miercuri, la Antena 3, în cadrul emisiunii Oanei Zamfir.

„Nu cred că este interzis să spun cu cine vreau să votez”, a spus, ulterior, acesta.

Adauga un comentariu