LIVE VIDEO – Sorin Sergiu Chelmu, candidat AUR la președinția Consiliului Județean Vaslui, dialoghează la BZI LIVE despre dezvoltare, infrastructură și economie – FOTO

21 mai 2024, 15:00,
BZI.ro, în BZI LIVE

Miercuri, 22 mai 2024, începând cu ora 12.30, în Studioul BZI LIVE se va afla Sorin Sergiu Chelmu, candidat AUR la președinția Consiliului Județean Vaslui. În emisiunea dialog se va dicuta despre proiecte și investiții, dezvoltare, infrastructură și prosperitate economică!

Vă precizăm faptul că Sorin Sergiu Chelmu este din localitatea Bogdana, județul Vaslui și s-a născut în anul 1967.

„Am absolvit Facultatea de Zootehnie, din cadrul Universității de Științe Agronomice Iași și Facultatea de Management și sunt doctor în științe agronomice. Am lucrat peste 30 de ani în administrația publică, în mediu academic şi universitar și am deținut funcții guvernamentale. Sunt profesor universitar și expert FAO.

Din funcțiile deținute amintesc aici câteva și anume:
Secretar General al Guvernului României;
Secretar general la Ministerul Economiei / Departamentul pentru întreprinderi mici şi mijlocii, mediu de afaceri şi turism;
Secretar general al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Sunt Profesor Universitar – -Academia de Studii Economice Bucureşti şi Universitatea Bioterra
Am deținut și funcția de Director general al Agenţiei Naţionale pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie (A.N.A.R.Z.) Bucureşti”, a transmis Sorin Sergiu Chelmu.

– Comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor
– Executat de GLOBAL MEDIA LET SRL
– CUI mandatar financiar judetean: 21240330

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *