Actualitate

Sorina îl acuză pe Nicolae Guță că minte. Manelistul s-a lăudat că a ajutat-o cu bani în trecut

Publicat: 16 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorina îl acuză pe Nicolae Guță că minte. Manelistul s-a lăudat că a ajutat-o cu bani în trecut
Sorina, prima mare iubire a lui Nicolae Guță, spune că manelistul îi datorează succesul în mare măsură

Fosta primă mare iubire a manelistului, Sorina, îl acuză pe Nicolae Guță că minte când spune că ar fi ajutat-o cu bani în trecut. Aceasta are în prezent mari probleme de sănătate și ar urma să fie operată la o clinică din Turcia. Afirmațiile din prezent ale lui Nicoale Guță au scos-o din sărite pe Sorina Manelista, care i-a dat replica.

Sorina a făcut primele declarații la TV, după ce Nicolae Guță a transmis că nu vrea să o ajute. Cazul primei mari iubiri a manelistului a devenit viral în mediul online, la scurt timp după ce mai multe imagini cu ea, în stare foarte gravă, au fost publicate pe internet. Situația acesteia a ajuns și la urechile fostului ei partener, Nicolae Guță. Astfel, manelistul a declarat că nu vrea să o ajute pe femeie, căci, spune el, i-ar fi dat foarte mulți bani pe vremea când erau împreună. Afirmațiile lui Guță au reușit să o scoată din sărite pe Sorina, care nu s-a ferit să-i dea replica.

Sorina îl acuză pe Nicolae Guță că minte

După ce a fost bombardat cu mesaje din toate părțile, pentru a-și ajuta fosta iubită, Nicolae Guță  a explicat că nu își dorește să doneze niciun ban pentru cauza Sorinei. Manelistul și-a motivat alegerea spunând că are o familie numeroasă, de care trebuie să aibă grijă.

Mai mult, acesta a declarat că i-a oferit sume destul de mari femeii în trecut, pe vremea când era împreună. Afirmațiile lui Guță au ajuns în presă și nu au trecut neobservate de Sorina. Aceasta a ținut să-i dea o replică dură artistului.

„Nu am cerut niciun ajutor de la Guță, mie nu mi-a dat în viața lui un ban, un leu, să nu mintă, că nu ne jucăm cu Dumnezeu. Am evitat întotdeauna să îl vorbesc de rău, am evitat întotdeauna să vorbesc la adresa lui… în nume de rău, deci îl rog frumos, dacă Nicolae Guță o să vadă la televizor mesajul meu, îl rog frumos să nu mai vorbească la adresa mea, pentru că eu nu am vorbit de el niciodată și nu am apelat la el, și mie Guță nu mi-a dat în viața lui un ban”, a declarat Sorina Manelista.

Sorina spune că Nicolae Guță a devenit faimos datorită ei

Deranjată de afirmațiile făcute în spațiul public, Sorina a ținut să spună că nu a luat niciun ban de la Nicolae Guță. Ba chiar, manelista spune că ea a fost cea care l-ar fi ajutat de câteva ori pe manelist și pe copiii acestuia, și chiar din punct de vedere financiar. Nu în ultimul rând, Sorina a mai precizat că Nicolae Guță a devenit faimos datorită ei.

„Dacă eu am avut bani, am avut pe munca mea, pe vocea mea. Și să nu mai spună că el mie mi-a dat bani… că nu mi-a dat, i-am mai dat eu lui și copiilor lui. Toată viața am umblat la imaginea lui, dacă Guță nu intra în viața mea, Guță nu era astăzi cine este!”, a mai spus Sorina, fosta mare iubire a lui Nicolae Guță.

Adauga un comentariu